Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır. #motomax #scorpion #scorpionhelmets #helmet
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Saçmalık. Video tık alıcam diye iyice suyunu çıkardınız.
------------------------CLICKBAIT-----------------------
-
Beğenmemek tuşuna bastım.
-
Kural(Z) Hocamın dediği gibi clickbait. Videoyu izlemek istemeyip de merak edenler için anlatayım.
Videoda 10 saniye boyunca tepeden tırnağa siyah giyinmiş, siyah kasklı, sarışın, ince vücut yapılı bir hanım kızımız yeni dönem dingil bir rap müzik eşliğinde zoka yutmuş zargana gibi hareketler yapıyor. Kimimiz bu hareketleri "dans" olarak değerlendirirken, kimimiz de "bu hanım kızımız neden can çekişiyor?" diye üzülebilir.
Koskoca Motomax de tiktokçu olmuş.
-
Burda reklam yapılan şey ne ?.. Kask mı Ekipman mı ?..Yoksa ablanın dansı mı ?..
Ötekini yazmaya dilim elvermedi ..
-
Bu ne ya? Ne 4 teker var, ne 2 teker var.
-
Motosiklet.net yöneticileri de sapıttı arttık. Saçma sapan şeyler paylaşıyorlar. Rezillik!
-
Ne olaki bu promosyon mu ?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
.
Motomax olsa nolur. Koca HRC tiktokcu olmus, Repsol yazisina alevli videolar falan atiyorlar..
-
26 Temmuz 2022, 13:58
-
26 Temmuz 2022, 16:58
ufoz adlı üyeden alıntı
Beğenmemek tuşuna bastım.
yutube gibi yerlerde beğenmedim tuşuna basmak da etkileşim sayılıyor, ondan da kazanıyorlar. En iyisi hiç merak etmeyip tıklamamak bile.
-
27 Temmuz 2022, 11:30
Tamam , 4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır.. Da bu abla neremizi taşıyacak ?..
-
27 Temmuz 2022, 14:12
tommygun adlı üyeden alıntı
Kural(Z) Hocamın dediği gibi clickbait. Videoyu izlemek istemeyip de merak edenler için anlatayım.
Videoda 10 saniye boyunca tepeden tırnağa siyah giyinmiş, siyah kasklı, sarışın, ince vücut yapılı bir hanım kızımız yeni dönem dingil bir rap müzik eşliğinde zoka yutmuş zargana gibi hareketler yapıyor. Kimimiz bu hareketleri "dans" olarak değerlendirirken, kimimiz de "bu hanım kızımız neden can çekişiyor?" diye üzülebilir.
Abi kitap yaz okurum resmen kafamda canladı video izlemeden betimleme müthiş olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)