http://video.google.com/videoplay?do...1&q=ghostrider BU ADAM MANYAKKKKKKKKKK
http://video.google.com/videoplay?do...1&q=ghostrider BU ADAM MANYAKKKKKKKKKK
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
Aga bu nediyor 53dk.lik bir film var burda
Artık sonra bir ara izlerim
Soda Ayran Cool
299 la makasa giren adam akıllı olamaz zaten ben seyrederken yoruldum bu adamı izmir yada istanbula getirmek lazım trafikte kullansın bakalım bir daha motora binermi hakiki hayalet olur walla
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Birazını seyredebildim ama gayet tehlikeli bir arkadaş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
zuhahahaa.. bunun bende arşivi war.. bu eleman idolüm oluyo.. ama helal elemana.. yürü be GhostRider kim tutar seni...
CBR 600F Honda,
ben sevdim bu adamı bende böyle sürüyomda yeri geldimi ben fatih sulyan köprüsünden ogs den 160 km ley geçtim moro sola cekti ama sonra köprünün öteki ucunda 270 gördüm sonra basmadın benzin lanbası yandı su gibi benzin içiyor yaratıklar
videoda dikkatimi çeken şey otomobil kullanıcılarının kurallara harfiyen riayet ediyo olması...türkiyede sizce bu arkadaş en fazla kaç km gider ..ilk minübüse yazılır..bizde şerit değişirken arkayı kontrol etmek sinyal vermek gibi alışkanlıklar yok ...e5 te sürsün bakim bu gost ...aman ha arkadaşlar türkiyede gost most olunmaz bunlara sakın ha sakın özenmeyin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bu ve buna benzer videoları daha önce verilmişti.arama yaptırıp daha çok video bulabilirsiniz.
güzel video tek sorun böyle bir videonun ülkemizde çekilmesi imkansız oluşuu...
biz o hıza çıksak en fazla 5 dk sürer . böyle 53 dk lık çekimler felan yapamayız 5 dk den sonra bir arabanız arka camına resim oluruz..
bir video izlemiştim yine ghostrider dı herhalde 2 tırın arasından son surat geçiyordu üstelik tırın birisi karşıdan geliyordu . ben kesin eleman 2 tır arasında tost oldu dedim ama öyle motosikletin aynalarının tozunu altırarak gitti. birşey olmadı. ozaman anladım ki bu tür hız denemeleri bizim ülkemize göre degil. bunlar avrupa içinnn
Ben pes diyorum, bu adamın elini ayağını öpüyor kralsın diyorum aklım durdu ya. Gerçi şimdi "ne var bunda, ben de yaparım" diyen yurdumun kahraman james bondlarından çıkar forumda kendilerine, sakın yzmayın, yapın ve çekin sizin de elinizi öpelim diyorum. Paylaşım için sağol ertesigun arkadaşım.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
paylaşı için sağol...helal olsun ghost rider...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
bu adam çok yaşamaz tam bir manyak.sakın denemeyin o makasları
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Dehşet KuLLanıyo Yaw...! Ama YoLLaRda SüpeR Haaa...! BöLe YoLda BasıLıR Tabe...! Yaw O ALtındaki CanawaR Makine Ne ???
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Oha falan oldum yani!!
Arkadaş hızlı yaşayıp genç gidicilerden galiba!
Onlarda helva da yoktur ki arkadakiler yesin!!
Harıka bır surucu kım ne derse desın, suratli ve tehlikeli oldugu kesin ama sueuculugune diyecek yok. Herif psiko valla. Hele polislerle dalga gecisi yokmu herseye bedel Bende yapmak isterdim
Gerci bizim Mertybr125 bunu aratmaz
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
kullandığı motorun marka modeli nedir bilen var mı
Saatte 300 km hızla giderken sollanmak, bize yavaş gittiğimizi düşündürebilir mi dersiniz?! http://video.google.com/videoplay?do...2&q=ghostrider
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gerçek sadedir, onu biz büyütür biz süsleriz ama o asla değişmez.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT]
Bu gost un videoları cast diolar bilmiorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama izlerken çok zevkli
Evet bundan önce bir video sunu daha izlemiştim ama orada bu kadar hız yapamıyordu.Bundan sonra bu adamı takip edicem dehşet verici. Yokmu bu adamın anahtarını alacak birisi Türkiye De..?
Herhalde honda cbr 1000 olsa gerek veya başka bir marka ama 1000 lik yoksa saatte 300 km hız hangi motor yapar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)