Bende daha önce izleyenlerdenim izlerken ağzım açık kalmıştı bisiklet n umarasında koptum, yerlere yattım
Ben bu adamın normalde yürüyebildiğine emin değilim
Bende daha önce izleyenlerdenim izlerken ağzım açık kalmıştı bisiklet n umarasında koptum, yerlere yattım
Ben bu adamın normalde yürüyebildiğine emin değilim
karızma dıye buna derler ıste
piston kolu çıkarmazsa iyidir(artçı olmak istemem)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi o motor suzuki den başka bir şey olamaz 750 mi 1000 mi emin değilim ama suziki yapıyor tek bildiğim bu
adam psikopat, motor süper olabilir ama bu arkadaşa özenmek ve hareketleri denemeye kalkmak bu ve benzeri sitelerde bol bol başsağlığı ve taziye mesajlarına sebep olur. Böyle işlerin yeri pisttir, aman dikkat!!
beyler adam harika 200km nin altına inmiyor herif bu adamın motosikleti suzuki galiba ama hangi modeli anlayamadım bi bilgisi olan varmı
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
adam sıyırmış yaw.makinanın markası yamaha r1.
izlemeyen kaldımı :D
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
125 scooterla alırım onu aklını muhahaha,şaka bir yana adam motorun hakkını veriyor Enson bu adamı yakaladılar diye biliyorum Yakalamasarda en sonunda bir yere toslıcaktır
lezzet gider,mesuliyet kalır...
eee deli olupda deli deli yaşayabilmek herkezin harcı olmasa gerek
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
Abi bu ne yaaa ben yoruldum o 15 dk gıdecem dıye ugrasırken makınadada 299 da kesıcı var herhalde takılıp kaldı olmasa 315 falan gelcek galıba ama kac kere onune araba kırdı benım bıle yuregım agzıma geldı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
gercekten hayretler içerisindeyım.aynı bu tarz bır vıdeo cektım ve bu sıteye koydum.tam 7 sayfa kınama mesajı yazıldı.yabancı oldumu süper,yerli oldumu trafık teroristi.eyyam degılmı sımdı bu???
”Ölene kadar...
ömrünün uzun olmayacagı kesin .bende çoğu arkadaş gibi düşünüyorum,türkiyede bunu yapsın gelsin dişimi kırsın.adanada e5 de yeni hal-hipodrom arası 170 gördüm neredeyse 5 sefer geberiyordum sıyırdım...
hani dostum nerede?ben görsem helal olsun derdim.hakkını vermeyeceksen öyle makina almayacaksın
videonun tamamını izledim gerçekten adam çok iyi yapılabilecek en son hızı yapiyor.teşkrler paylaşım için
Motor GSX-1000 benim bildiğim...
........Lastiği yak ama ruhunu asla........
GHostrider ler aslaaa ölmessss
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
”Ölene kadar...
tam bir gerizekalı......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)