helal olsun daha ne diyim lügatım silindi birden
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
helal olsun valla
bende bende yaparım
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Siz bunlara hareketmi diyosunuz arkadaşlar.Gelinde size hareket göstereyim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
walla ne diim benimmotor 250 kg ilk aldığımda kırmızı işikta zor denge de tutuyodum ama bu kadar iddaalı diim saygı duyarım
güzel hareketler. motor ne
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Boş işler bunlar. O adam gelsin bir baklava açsın, karnıyarık yapsın, o zaman helal derim.
Siz de bu adam kadar çalışsanız siz de yaparsınız.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben yapıom
valla bencede helal olsun be asmış artık olayı sındı cıkıp gıdıyorum bende denıcemmmm....
hırs , azim , istek , çalışmak , inanmak biz de yaparız arakdaşlar hadi vın vııınnnnn
wayy be nassalah helal olsunn super yaa
DEHŞETT
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
benim hiç motorum olmadı abi. olmadı abi.
güzel güzel. başarılı bir çalışma
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
güzel paylaşım..
büyük motorum markası nedir bilen varmı?
bizde bi tekteker arif tutturmusuz orda sokaktaki cocuklar bak neler yapıyoooo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)