KAWASAKI 2014 ZZR1400 ABS İLE 0-300 DENEMELERİM.
https://www.youtube.com/watch?v=Upf27WxUnsQ
KAWASAKI 2014 ZZR1400 ABS İLE 0-300 DENEMELERİM.
https://www.youtube.com/watch?v=Upf27WxUnsQ
Böyle bakınca hiç 300 le gidiyor gibide gelmiyor .Hiç heyacanlı değil.Benim motorla 160 yap bak sen o zaman hıza adrenaline
Ray da gider gibi gidiyor.Maşallah.
Müzik sesinden başka bişey duyamayınca kapattım hemen. Hiç ilgimi çekmiyor böyle asıl sesi bastıran fon müzikli videolar..
Motorun sesini duysak daha iyi olurdu.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Valla racing motorunda zevki ayrı galiba :D 18 saniyede 300... Gözlerimin önünden bir perde geçti :D
en deli olduğum 300 yazmamışlar oraya çıldır yaa.birde daha merak ettiğim gerçi sonucu biliyorum r1 zx10r vs 1000lik yarış motoru bundan daha hızlımı ? ben hızlı olduğunu biliyorum ama kıyaslama imkanı olsa çok güzel olur.sonuçta daha gündelik bir motor ama 1400cc tork çok fazla ama daha ağır vs.zzr üretimi durmuştur heralde h2 çıktı çünkü
walla adamı pis gaza getiren bir video iki defa izledim yeter
Güzel olmuş, uğraşmışsın eline sağlık. Sanırım rüzgar sesi probleminden dolayı arka plana müzik koymuşsun. Aynı problem bende de var. Bir şekil çözeceğiz bakalım.
Hocam sen 10-15 gün önce Üsküdar'da Selmanıpak Caddesi taraflarına gelmiş miydin? Videoyu izledim, motorun maşallahı var, ayı gibi gidiyor.
Egzozlarda susturucular takılı bu sebeple kayıtlarda sadece rüzgar sesi geliyor, müzik koyayım bende dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Bir ay önce o taraflara gelmiştim egzozdan ceza yiyince trafiğe çıkmama kararı aldım hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Egzozlarda susturucu olduğu için rüzgar sesi geliyor genellikle bu sebeple müzik koyayım dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
sanırım iletinin olduğu yere direk cevap yazamıyorum. aslında 2008 de ilk üyeliğim ama ona da giriş yapamadım.
Egzozlarda susturucu olduğu için rüzgar sesi geliyor genellikle bu sebeple müzik koyayım dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
gerçekten de anlamak güç ya son 2 yılda 1000likler çok öne geçti hayabusa ile zzr nin bunu geri almalıyız:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Evet dedikleriniz yazdıklarınız gibi Harbiden motorun sesi çok güzel çıkıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)