Valla ne desemki? Sinyal yok,aynaya bakmak yok,insanlik yok..
Be ....... arkada cocugun var hala neden ortami geriyorsun?
Aynı kazayı bugün atlattım.
Dünkü gibi..
Ondan önceki günkü gibi..
Ondan önceki..
Ondan önceki..
Ondan önceki..
Ondan da..
Yalnız yaşlı adam kurtarıcı ile araba arasında sıkışacaktı nerdeyse..
Bu arada, motosikletli neden frene öyle panikle asıldı ki?
Zaten acemi ya da konsantrasyonu zayıf.
Ama bence yeterli tecrübesi yok ve artçı almış.
Motosikletin lastikler de fabrikasyon sanırım.
Neyse, ne diyordum:
O arabanın sağından mı geçecektin diye soran olunca ne cevap verecek bu kardeşimiz?
Bilinçsiz motosiklet sürücüsü örneği..
yol ayrımı kısmında sağdan gazlayıp gideyim kafası? birde artçısı var arkasında?
Trafikte hiçbir zaman "her araç aynaya bakacak,kontrol edecek" diye motor sürülmez.Her öndeki araç için bir takip ve fren mesafesi korunmalıdır.Ayrıca her ihtimale karşıda ani manevra yapacak alanıda gözetmesi gerekir.Arkadaşın acemi ve aceleci olduğu belli dolayısıyla kazaya davetiyeyi kendi çıkarmış.Allahtan ciddi bir durum olmamış ama her motor kazasındada otomobil sürücüleri yüzde yüz haksız değildir.Herşeyde olduğu gibi motor kullanımı noktasındaki eğitimsizliğin ortaya çıkardığı sonuçlar bunlar.
yazılacaklar yazılmış, söylenecekler söylenmiş. bir de "abs" der konuyu kapatırım
Bu durumu izleyen tarafta olupta konuşmak çok kolay. Bazen bende bu duruma düşebilecek şekilde araçların sağında bulunuyorum. Herhalde en çok sağa sapan arabalar kazaya sebebiyet veriyor.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Motorcu arkadaş tecrübesiz gibi geldi bana da, panik fren yapmış. Neyse ki ciddi bir şey yok.
Araba şoförü ise tam bir yelloz. Abicim arkada cocugun var, hatalısın. sinyal yok, bi anda dönüş yapıyorsun, döneceksen o şeritte ne işin var vs vs.
bir de bağırıyor.
Ama bir arabaya baktım, bir motora.
Adam godoman gibi geldi bana, yırtar bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)