aaaaa benim videoyom burda yayinlanmis tuhh bee simdi haberim oldu arkadaslar alcak ucus olayi , sanirim sponsoruda red bull. red bulll kanatlandirir.
aaaaa benim videoyom burda yayinlanmis tuhh bee simdi haberim oldu arkadaslar alcak ucus olayi , sanirim sponsoruda red bull. red bulll kanatlandirir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hepsi harikaydı ama kazalar daha etkileyici eğer motora binecek isek 1x10 kez daha dikkatli olmalıyız
azraile çok yaklaşmış bu arkadaş
Motorda limiter var sanırım 299km üzeri yok
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
bence 299 km hız baya baya deli bi rakam ben yapabilecegimi sanmıyorum ha o sürati görebilirim ama bi an sadece sürekli değil
BENİ BİLİRSİN TATLIM, PEŞİME POLİSLERİ TAKMADAN YAŞAYAMAM!::evil::
bence gösterge paneli 299 la sınırlı dikkatli bakın 299 dan sora sürat artsada ibre değişmiyor...Birde dikkatimi çeken arabaların kurallara uyması oldu ...bizdeki gibi zart zurt şerit değiştirmiyolar..Bu arkadaş türkiyede yaşasa en fazla 3 km gider ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
:DDDD bencede
arkadaşlar adm süper bu işin ehli olduğu kesin altındaki makinada harikaa tek kelime ile adama helel olsun bu ama canımı sıkan tek nokta adam bi 290 a 300 e çıkmadı ama yol olsa adamda basar motorda gider bende elimde mondial kt 125 ile izmit trafiğinde maksimum 120-130- ile yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sürat ve makina yetmiyor bu video daki adam aşmış manyak veya deli değil mümkün olmayacak bir iş değil ve kesinlikle korkulacak bişi de değil insan zaten belli bir şeyden sonra korku olayını yitiriyor ne yapsan adranalin denilen şey yükselmiyor bu adamda aynen böyle eğer bende öyle bir makina alırsam bu işi türkiye otobanlarında yapmayı düşünüyorum inşallah olur:D
biraz bilgi topladım hakkında
videoda da yazdıgı gibi ghost rider nickini kullanıyor.
www.ghostridermovie.net web sitesi kimligi tam olarak bilinmiyor ama isvecliymis. kullandıgı alet suzuki gsx-r1000. turbo takıp 499 hp güce ulasmıs(dogrumu yanlıs mı bilmiyorum teknik kısımdan fazla anlamıyorum henüz.).youtubeda da bır suru vıdeosu var ama kimligi bilinmedigi icin gercekten o mu yoksa tatklitleri mi kimse emin degil(evet taklitleri cıkmıs adamın )
Ghost Rider
ADAMIN HAYATTAN BEKLENTİSİ KALMAMIŞ..........
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
valla helal olsun adamlara bee benim javayla denesem mi şu hareketleri napsam ben daha iyisini yaparım heralde :D
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
bu bişey değil 11dakikada 130km yol yapan adam var asıl o deli gidiyor
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
bukadar hız beni bozar onun için yapmıyorum.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Ghost Rider hastasıyım bu adamın toplam 4 videosu var en düşüğü 50 Dk. videolarının isimlerini verdim interneten bulan olursa indirsin...ama benden size tavsiye emule programını kullanın...;)
saygılar...
Ghost Rider - The Final Ride
Ghost Rider 2 - Goes Wild
Ghost Rider 3 - Goes Crazy In Europe
Ghostrider 4 - Goes Undercover (2005)
[CENTER][B][FONT="Fixedsys"][SIZE="2"]TeK RaKiBiM KeNdİm[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER]
[B]PoWeReD By:XboX-S.o.S[/B][/CENTER]
şimdi bu arkadaşımızın yaptığının akılla açıklanır bir yanı yok babam hep şöyle derdi ''cesaretle aptallık arasında çok ince bir çizgi vardır''bu arkadaşımızın yaptığı cesaretmi? aptallıkmı? siz karar verin
Bence Harİka Kullaniyor İzlemedİĞİm Vİdeosu Kalmadi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)