Herkese selam, youtube ya da benzeri platformlarda düzenli olarak motorsikletle ilgili paylaşım yapan kanal(kanallar) var mı(Eğitim, inceleme vs)? Malesef Altın Elbiseli Adam'ı kaybettikten sonra başka kanal bulamadım.
Teşekkürler.
Herkese selam, youtube ya da benzeri platformlarda düzenli olarak motorsikletle ilgili paylaşım yapan kanal(kanallar) var mı(Eğitim, inceleme vs)? Malesef Altın Elbiseli Adam'ı kaybettikten sonra başka kanal bulamadım.
Teşekkürler.
Allah Allah? Youtube'da motosiklet inceleme vs yazınca çıkmıyor mu? Ne kadar enteresan?
Bence arkadaş "doğru bilgi" olarak sormustur.
Eline kamera alan inceleme tanıtım cekiyor
Eğitim için tek bir kaynaktan faydalanmayın ne kadar farklı yerden bilgi edinirseniz doğruya o kadar çabuk ulaşırsınız.
motapextv adında bir kanala var 5-6 videosu var ama eğitim adına güzel videolar, tavsiye olunur.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
motorcu muhabbetini izlemeni tavsiye ederim güzel içerikleri var
motoron, motorcu muhabbet, deneme tahtası en objektif olanlar bunlardır.
Deneme Tahtası,Motorcu Muhabbeti.
İngilizcen varsa motojitsu ve fortnine'ı tavsiye ederim
Ekledim, teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Ekledim, teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
Ekledim, teşekkürler
malesef benim vlog kanalından biliyorum kavga dövüş olmadan kimse senin ne yaptığını ne eğitim verdiğini zerre kadar ilgilenmiyor
kavga dövüş çıplaklık olmadan yaptığın videolar ile kalıyorsun kimse izlemiyor
Bizi de takip et!
www.youtube.com/motodivit
Eğitim adına artık kimse bu işi yapmıyor. Motopixel denilen kanal sponsorlu tanıtımlar yapan bir kanal, onun gibi yüzlercesi var zaten. Sadece kamera ve prodiksiyonu kuvvetli.
Motosiklet Tanıtım kanalı olarak şu an en kaliteli içerik sağlayan kanal : motodivit ( gördüğüm en samimi ve kendi gücüyle bu işi yapan bir kanal )
İnceleme ve samimi paylaşımlar yapan gerçekten bir motovlog gibi davranan bir kanal : koloçan ( gerçekten motosiklet üzerinde vlog yapan bir kanal )
Sadece ürün ve aksesuarları gösterim yaparak sergileyen : özen tv ( amacı satış olmadan sadece ürünleri göremeyen kullanıcılar için farklı açılardan ürün sergileme ve basit özelliklerini anlatan bir kanal )
Bu kanallar dışında yüzlerce motosiklet ve tamir bakım ıvır zıvır kanalı var hepsi biryere yakın kanallar. 40 yıllık motosiklet hayatımda bir gün karşılaşmadığım bir kez adını duymadığım kanallara bakıyorum youtube üzerinde sahte takipçiler ve fake izlenme oranlarıyla kral olmuşlar. Maalesef aea dan sonra bu çizgiye yaklaşabilen yok. Çünkü aea sadece motosiklet değil hem ekonomik anlamda hemde geçmiş birikimi ile çok daha dolu bir karakterdi. Şimdi youtube dan 200 tl geldiğini gören nasıl daha fazla gelir derdine düşmüş durumda.
Bu kanallar sadece kendi işini yapan benim denk geldiklerim. Bir videoda gitar çalan ötekinde motosiklet tanıtan ötekinde bedava gelen bir ürünü tanıtan kanallar değil. Herkes bir iş yapmalı ve bu işin üzerine gitmeli. Motosiklet ayrı bir teknoloji aksesuar ayrı bir teknoloji motovlog ayrı bir ruh hepsini yapacam derken ele yüze bulaşmasındansa tek bir işi düzgün yapmak herzaman en doğru olan. Altın elbiseli adam tam bir faydalı bilgiler adamıydı. Zaman zaman yaptığı aksesuar tanıtımlarını kendi motosikletine ve kendi ölçülerine göre yorumladığı için çok tutulmamıştı. Fakat öğrettiği bilgiler ve bu videolar asla unutulmayacak.
Yaklaşık 2 yıldır motovlogları bir araya toplamaya çalışıyorum.
Baya geniş bir fihrist oldu.
Tıklayıp inceleyebilirsiniz.
Eksik varsa yazın ekleyelim.
Türk Motovloglar
Yabancı Motovloglar
Kadın Motovloglar
Konuyu açan arkadaş üyesi olduğun formun ismini yazar mısın?
motorcu muhabbetinden ötesi yalan, barkın abinin çizgisinde tek o var.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)