Çok faydalı... Mutlaka izlenmeli. SS motosikletle 3 araba boyunda bir sekiz çizilebileceğini gösteren başka bir video bilmiyorum...
Acaba dörtle sekizi çarpınca otuz iki çıktığını gösteren bir video yapsam mı? Eminim böyle bir video yoktur başka...
8'ler bu kadar büyüdü mü ya bizim zamanımızda ehliyet sınavında 8 o kadar küçüktü ki olduğun yerde dönüyorduk nerdeyse. Eline sağlık videoya bir şey demiyorum yeni başlayacaklara yardımcı olabilir belki ama o 8 tır, kamyon sınavı için hazırlanmış olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Dikkat etmemişim oklava yutmuş gibi durman ise farklı bir sorun,çok klasik bir şey artık ama! : unutma nereye bakarsan oraya gidersin
Daha yararlı şeyler için sonsuz çizen abilerimize bakalım
Adamı konuyu açtığına pişman ettiniz he
öldümü sopayla bir dürtükle bakiyim..
Bu 8ler bu kadar büyüdü mü ? Ben sınava bunun baya küçüğüyle girmiştim...
8 mi ney ney :D bana ehliyeti verirken sınavı yapan ha şuraya git gel ayağın yere deymesin dedi dönüşte hadi acele et deyince gazı bir açtım zor durdu motor adamın yanında :D şimdilerde ehliyet işi bayağı zorlaşmış :D
Ben sinava girdiğimde o tek yuvarlaktan biraz daha kucuk yerde 8 cizmistim. Sinavlar baya kolaylasmis cidden.
Milleti kocaman 8'de çalıştırıyorlar sonra hadi sen 8 çizmeyi öğrendin deyip ehliyeti de cebine koyup sokağa salıyorlar. Öyle bir 8'de kim nasıl neyi öğrenecek?
Ressink motorlada sekiz çizilebiliyor demiş adam Onun için bu bir başarı ve paylaşmak istemiş...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Sürücü faktörünü dikkate almaz isek Hyosung GT650 olduğunu düşündüğüm bu motosiklette genel olarak gidon çevirmek pek mümkün değil. Sesli izlemedim videoyu ve belki de bahsediyordur arkadaşımız, ancak elcikler depoya temas dahi ediyor bir yakınıma ait aynı model motosiklette tecrübe ettiğim kadarıyla.
Elbette motosiklet sürüş dinamiğinde dimdik pozisyonda yalnızca gidon çevirme ile dönülmez, viraj alınmaz; arkadaşımızın da çok geniş açıyla dönüş yapıyor olmasının sebepleri kuvvetle ihtimal kontra bilgisinin noksanlığı, ekipman olarak yalnızca kask takmasının verdiği düşme ihtimaline yönelik endişe ve video kaydı sebebiyle heyecan.
Bize 2,5 arabanın sığmadığı sokakta 8 çizdirdiler bu ne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)