Merhaba,
https://youtu.be/dWRM5c5OOzM
Merhaba,
https://youtu.be/dWRM5c5OOzM
R25'in motor bloğu sağlam galiba.
MT25 ön amortisörünün yüksek hız viraj performansını şikayet eden gördüm. Herhalde aynı amortisör. Fakat virajda çigisini hiç bozmuyor. O kadar da kötü değil herhalde. Kazasız belasız güvenli sürüşler...
abi motorun canını çıkarmak için ne çok emek veriyorsun
sonra r25 blok kırdı cbr blok kırdı.... bajaj kol çıkardı
sırf bu sebepten scootercıyım
Güzel video olmuş eline sağlık. Güzel lastikle r25 iyi performans veriyor virajlarda, depoya monte edilmiş sanırım kamera görüntü hoş.
baya yatırmışsın motoru lastikler ne acaba
Selam, kamera etrafına bir kat sünger çekersen hem rüzgar sesi azalır hemde ses kaliteli olur. İyi sürüşler.
kyb marka amörtisörleri neden beğenmediğinizi anlayamadım yani.daha iyisi varmıdır yoktur derim 250 cc sınıfı için.rc390 da sürdüm ama o başka bir hikaye onu pek saymıyorum o seriyi çünkü yol için yaratılan bir motor değil.şikayet edenler kaç kilosunuz onuda bilelim bu fiyat skalasındaki maşalarda kilo farkı ciddi fark ettiriyor.ben 80 kilo michelin r25 ile hiç bir huzursuzluk veya şikayet anlatamam size.yollarda çok güzelmiş bu arada Antalya kemer arasına benzettim aynı tarz yollar güzel kamera ve sürüş
Sağlam sağlam, iyi bakıyor motosikletine arkadaşım. Bildiğim kadarıyla aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------
Elektronik aletler bunlar, sınırları zorlamanıza izin vermez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Teşekkür ederim, kamera gimbal ile birlikte depoya monte edildi ancak istediğim görüntüyü maalesef alamadım.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
Mitas MC 50.
Merhaba, deneyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
97 kg, 187 cm ebatlarındayım ben. Evet, Antalya-Kaş yoluna benziyor.
selam,
cbr250 motorumda bu lastikler vardı, çok memnundum.
sonra 15k'yı görünce michlen pilot street taktırdım. yaklaşık 3k km kullandıktan sonra motoru sattım.
iki lastiği kıyaslarsam michlen mitas'ın yanında leş. gerçekten her boka kayıyordu. 1000 tl para vermiştim ve neredeyse söküp mitas takacaktım, o derece.
siz böyle bir karşılaştırma yapabildiniz mi ?
ben sizin kadar yatamasam da mitas gayet iyiydi.
ayrıca 8. saniyedeki o hareketi yapmasaydınız daha iyiydi sanki.
tekeriniz düz bassın.
ben de böyle yatarak motor sürebilir miyim acaba ya
bana çok büyük cesaretmiş gibi geliyor.
Sakar geçidinde ne yiğitler gördüm ben hatta göremedim varlıkları ile yoklukları bir an sürdü :D Bazen sırf canım sıkıldığı için gidiyorum oraya :D
Merhaba, piyasada ki çoğu lastiği kullandım, denedim.
Michelin Pilot Street'de iyi bir lastik ancak MC 50 ile kıyasladığımda Mitas öne geçiyor. Mitas'ın ıslak zemin performansına da hayranım.
2017 model CBR 250 ile 27.000 KM yol yaptım, 2 set MC 50 eskittim.
Uzun lafın kısası Mitas'a puanım tam!
Bu yaz tatile giderken içim gitmişti arabayla o yollarda.İyi sürmüşsün valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)