Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Şu Nasrettin Hocalara çok güldüm (Ters binenlere)...
Cüneyt Eralp
çok kötü ve gereksiz kazalar :(
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
aslında motoru sürmeye gerek yok gibi.. üstünbdeki düşünce de gidiyor bunlar.. ya o motorlar cok profesyonel, ya da bizim motorlar bilmiyor bu işi...
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Abi hiç acımazlar mı o motorlara yaa İnsanlar hayatta herşeyin tadına baktıklarında yani artık tadacak yeni bişey kalmadığında böyle gereksiz şeyler yapabiliyolar (( bazıları ekmek parası için yapıyo olabilirler onlara sözüm yok ))
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
olum motoru bırak adam üstü çıplakken yerde sürükleniyo kaç tanesi arabaya duvara vs bi yerlere patlıyo adamlar kendine acımıyo yani motora mı acıcak
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Yasık falla şahsen ben anlamıyorum bu zevki.
Soda Ayran Cool
Bu çılgınlıkların insanların hayatlarına mal olduğunu umarım herkes anlar. Özellikle trafikte yapılmaması gereken son derece zararlı hareketler, Allah kimsenin kendine güven duygusuna çok kapılarak kör olmasına izin vermesin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ARKADAŞLAR ARAMIZDA HIZI SEVEN PEK ÇOK ARKADAŞ VAR BİLİYORUM AMA BUNU OTOBANLARDA,SOKAK ARALARINDA BÖLE DELİ GİBİ KULLANILMASI HİÇ HOŞ BİR OLAY DEĞİL.BÖLE YAPARAK HEM KENDİLERİNE HEMDE DİĞER DÜZGÜN KULLANAN MOTORCU ARKADAŞLARA ZARAR VERİYOLAR.SİZE TAVSİYEM HEM KENDİNİZE ZARAR VERMEYİN HEMDE DİĞER ARKADAŞLARA.
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
İmzam ı Basarım Bu Başlığa....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Esefle kınıyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
denenmemesı gerekır bu tıp seylerın once can
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
abı hem helal olsun walla dıyorum hemde kınıyorummm
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)