Kıro banel piyasa müzikleri, meşru olmayan ilişkiler her daim sonunun bela ile bitmesi demektir.
ISLE OF MAN direk.
Görüntüler Isle of Man TT yarışlarından.Müzik ile görüntüler ultra alakasız olmuş.Arabesk rap bozması parçaya en fazla 3 sn tahammül edebildim sonra sesi kısıp sadece görüntüleri izledim.Zevksizlik ötesi kıro parça.Midem kalktı dinlerken.
TT yarışlarına işte böyle parça işte böyle klip hazırlanır.
TT yarış görüntüleri ve saçma sapan arabesk müziği bağdaştıran gardaşımın ellerine sağlık. Şu anda etrafa ciddi, dertli, seri köz getir kardeşimli bakışlar atıyorum
güzel click bait .. click varmı var gerisi boş isterseniz hiç dinlemeyin..
Hutchinson görse motor sürmeye tövbe eder, gider taksici olur...
Kendi orjinal klipi bile çalıntı gerçi, bu klip ne alaka demicem.
Günümüzde hala böyle bir arabesk altyapıların olması beni üzüyor Görüntüler ile müziğin alakasızlığı beni benden aldı. Yani yolda şans eseri böyle bir müzik çalmaya başlasa kenara çeker şarkının bitmesini beklerdim heralde
Alakasız olmuş ama günümüzde trap altyapılı arabesk müzikler gayette beğeniliyor, yapılan track'de gayet başarılı ki; bunu resmi olarak kanıtladı. Siz hangi kesime mensup olarak iğrenç,rap bozması gibi kelimelerle eleştiri yapıyorsunuz anlayamadım. Bu arada videoyla ve paylaşan kişiyle alakam yoktur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)