Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorcu ile Taksicinin Kavgası. Sizce kim haklı? (Motosiklet.TV)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YZF R25
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimsenin ses çıkarmaması taksicilerle yüz göz olmamak için. Birde dikkat edersen taksici 2 metre ileri gitse yoldan diğer araçlar geçer ama taksicilerde ki bu rahatlık adamı deli ediyor. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok.
    iki metre ilerde nerede duracak orası kaldırım oradaki yolcu ''Yaşlı insan biniyor, zararı mı var?'' diyor yaşlı insan 2 metre öteye neden bastonla yürüsün ki ? Zaten motorcu taksinin yanına gittiğinde onlar hareket edeceklermiş 1 dk bile yok, taksici de gayet sakin cevap vermiş motosikletçi kendi kendine atarlanmış, biraz at gözlüklerinizi çıkarın da sadece motorcu diye savunmayın empati yapın empati. Sen hiç mi yaşlanmayacaksın birisi de gelir senin arkandan dattt dattt yürüsene diye kornoya basar ne oldum demeyeceksin ne olcam diyeceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Tracer 900 2018
    Misal yaşlı anneniz taksiye binecek ya da taksiden inecek. Arkadan bi dallama gelip az ileri al orda boşluk var dicek.
    Sanırım coğumuz o dallamanın suratını az ileriye kadar asfalta sürter mesafeyi yakından tayin etmesine yardımcı oluruz.
    Burdaki de öyle bir dallama
    yağızkoç05 bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı oktayakgoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimsenin ses çıkarmaması taksicilerle yüz göz olmamak için. Birde dikkat edersen taksici 2 metre ileri gitse yoldan diğer araçlar geçer ama taksicilerde ki bu rahatlık adamı deli ediyor. Bunun savunulacak hiç bir yanı yok.
    taksicileri bilmem videodaki taksiciyide savunurum adam haklı olay haklı hikaye haklı .. taksici durmuş 5 şeritli yolmu daracık sokak zaten durmuş orda yaşlı birini alıcak , kimsede öyle taksiciyle muhattap olmamak için falan susmamış en kötüsü korna çalarlardı muhattap olmak istemeseler çalanda yok niye çünkü hepsi halden anlıyor biliyorki müşteri alıyor müşteri binicek..

binicek insanda yaşlı biri... adam insan gibi yaşlı insan biniyor zararımı var diyor.. taksici uzatmıyor ilk başda tamam falan der gibi geçiştirmeye çalışıyor motorcu inatla olayı abartıp dallandırıp budaklandırıp kabartmaya çalışıyor..

dikkat edersen videonun sonlarına doğru arkadan biri bağırıyor sertçe açın yolu diye yüksek ihtimal transpordaki genç bir arkadaş bir ara kafayı oraya doğru çeviriyor bakıyor ona niye atarlanmıyor neye bağırıyorsun, sen kime bağırıyorsun demiyor.. bulmuş yaşlıları ihtiyarları kolay tabii ona onlara atarlanmak..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

videoda tam görünmesede anladığım altındaki motorda cross tarzı bir motor.. neyi uzatıyorki onluk bir şeyde yok arabasımı varda bekliyor orda araba sürenler dert etmiyor.. zaten kaldırımın üstünden gidiyor taksinin yanına kadar.. ordan taksiciyle muhattap olmadan gitse yada bir iki laf edip dayı kuyruk oldu biraz acele et falan deyip yoluna baksa.. bu kadar büyütmeye gerek varmı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Taksiciyse haksızdır, 30 yıldır düzgününe denk gelmedim. Tek tük şereflileri vardır belki ama bana hep şerefi eksikler denk geliyor.

Müşteri olarak biniyorum, aladürzü yeni doğmuş bebek var arabada çukurlardan kasislerden 50-60la geçiyor. Araçla yola çıkıyorum 2 şeridi ortalayıp tın tın gidiyorlar etrafı seyrederek , yanlarından silme geçince niye üzerime sürdün oluyor.
    Motosikletle yola çıkıyorum sinyalsiz mal gibi şerit değiştiriyorlar müşteri görünce trafiği mrafiği unutup en soldan en sağa atlıyorlar. %95i eğitimsiz (Aile terbiyesinden tutunda okuma yazma eğitimine bütün eğitimleri eksik)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)