yeni yağan yağmur,arazi lastiği ve canım ülkemin buz pisti yolları birleşince istediğin tedbiri al kar etmiyor
ne diyelim Allah beterinden korusun
yeni yağan yağmur,arazi lastiği ve canım ülkemin buz pisti yolları birleşince istediğin tedbiri al kar etmiyor
ne diyelim Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun, allah beterini göstermesin.
geçmiş olsun, arkadan hızlı bir aracin gelmemesi menfaatinize olmuş.
Uzun bacaklar bi de arazi lastiği :( geçmiş olsun. Gene çok temiz ve şanslı düşmüşsünüz hasarsız olmuş tüm olay. Bu lastiklerinizi sorgulamak için bir uyarı olabilir o lastiklerle tehlike devam ediyor hocam.Düşmeden önce motor yatmamıştı bile . Allah korumuş, geçmiş olsun.
burlar hep böyle attıkları asfalt 3-4 ayda buz gibi oluyo beton atsalar daha iyi
Yonca kavşağı. Sıkıntılı bi yer zaten, geçmiş olsun.
vayy,geçmiş olsun kardeş.ALLAH daha beterinden hepimizi korusun.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Geçmiş olsun hocam iyi ki süratli değilmişsiniz.
Geçmiş olsun, iyiki araba gelmiyormuş arkandan.
Geçmiş olsun, yağmurda mecbur kalmadıkça dar olan emniyet şerit çizgisine girmeyelim. yağmurda araçlardan sıçrayan tüm toz toprak çamur o çizgi dışına saçılıyor. Belki oradan lastiğe birşeyler bulaşmış ve kaymayı kolaylaştırmış olabilir.
Geçmiş olsun, Bende arkadaşa katılıyorum ve izlerken ne olsaydı bu adam düşmezdi diye düşünüp durdum; normal şeritte olsaydınız yine de düşebilirdiniz bunu bilemeyiz ancak sağa dönmek için çok daha az gidon hareketi olacaktı, ayrıca vites ve fren ne durumda videodan göremiyoruz onlarında etkisi olabilir
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Doğma büyüme Karşıyakalı, Doğma büyüme Atatürkçü...
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..."
Gecmis olsun,ana yollardan baska bir yola ayrilirken kavsaklarda cok dikkat edin ister yagisli havalarda isterse normal havada.Agir vasita tonajli araclar kavsaktan dønerken cok yavas døndukleri icin asfalti tamamen buz pisti gibi parlak bir hale getirler bu nedenle asfalt gørevini gørmez ve cok kaygan olur.Benim tavsiyem kavsaklara girerken cok yavaslanmasi..(Denemek isteyen arkadaslar kavsak icinde durup ayakkabilari ile asfalti kontrol edebilirler).
çok geçmiş olsun
geçmiş olsun abi.allah başka kaza bela vermesin
Çok geçmiş olsun hocam, ucuz atlatmışsın gerçekten.
çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)