Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

virajda yan yattık :(

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 250R / MONDİAL DRiFT 125
    geçmiş olsun.
    speed_dream bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto CLX700 Heritage
    Geçmiş olsun, son kazanız olsun.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    arada olur öyle şeyler temalı bir kaza olmuş önemli olan düştüğünüzde tekrar motorunuzu çalıştırıp devam edebilmek. geçniş olsun

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Geçmiş olsun, virajla alakası yok. Bir şeyin üstünden geçerken kaydı motor, ne fren var ne viraj.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun bacaklar bi de arazi lastiği :( geçmiş olsun. Gene çok temiz ve şanslı düşmüşsünüz hasarsız olmuş tüm olay. Bu lastiklerinizi sorgulamak için bir uyarı olabilir o lastiklerle tehlike devam ediyor hocam.Düşmeden önce motor yatmamıştı bile . Allah korumuş, geçmiş olsun.
    evet daha yatıramadan kaydı motor .bu ayrıntıyı farketmeniz iyi çoğu kişi farkedemiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burlar hep böyle attıkları asfalt 3-4 ayda buz gibi oluyo beton atsalar daha iyi
    aynen öyle kardeşim.asfalt buz pisti gibiydi

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vayy,geçmiş olsun kardeş.ALLAH daha beterinden hepimizi korusun.ADANA'dan selam olsun.
    aleyküm selam abi sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------

Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun hocam iyi ki süratli değilmişsiniz.
    olabilecekleri tahmin edip yavaşlamıştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, yağmurda mecbur kalmadıkça dar olan emniyet şerit çizgisine girmeyelim. yağmurda araçlardan sıçrayan tüm toz toprak çamur o çizgi dışına saçılıyor. Belki oradan lastiğe birşeyler bulaşmış ve kaymayı kolaylaştırmış olabilir.
    toz çamurdan ziyade mazot şüphesindeyim neredeyse 90 derece dik komumdayken motor altımdan gitti aniden

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Alıntı infernus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, Bende arkadaşa katılıyorum ve izlerken ne olsaydı bu adam düşmezdi diye düşünüp durdum; normal şeritte olsaydınız yine de düşebilirdiniz bunu bilemeyiz ancak sağa dönmek için çok daha az gidon hareketi olacaktı, ayrıca vites ve fren ne durumda videodan göremiyoruz onlarında etkisi olabilir
    bunun olabileceğini hesap edip geriden herşeyimi ayarladım düşmeden önce ne fren ne de gazla oynamadım daha viraja giremeden kaydı motor daha yatmadan yani ben de anlamadım ne olduğunu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Alıntı Danmark16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun,ana yollardan baska bir yola ayrilirken kavsaklarda cok dikkat edin ister yagisli havalarda isterse normal havada.Agir vasita tonajli araclar kavsaktan dønerken cok yavas døndukleri icin asfalti tamamen buz pisti gibi parlak bir hale getirler bu nedenle asfalt gørevini gørmez ve cok kaygan olur.Benim tavsiyem kavsaklara girerken cok yavaslanmasi..(Denemek isteyen arkadaslar kavsak icinde durup ayakkabilari ile asfalti kontrol edebilirler).
    mantıklı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Alıntı Olcay Avşar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, virajla alakası yok. Bir şeyin üstünden geçerken kaydı motor, ne fren var ne viraj.
    aynen anlatmaya çalıştığım o zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

iyi dilekte bulunan herkese teşekkürler.
    herkese cvp yazamadım affola
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)