geçmiş olsun.
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, son kazanız olsun.
arada olur öyle şeyler temalı bir kaza olmuş önemli olan düştüğünüzde tekrar motorunuzu çalıştırıp devam edebilmek. geçniş olsun
Geçmiş olsun, virajla alakası yok. Bir şeyin üstünden geçerken kaydı motor, ne fren var ne viraj.
evet daha yatıramadan kaydı motor .bu ayrıntıyı farketmeniz iyi çoğu kişi farkedemiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
aynen öyle kardeşim.asfalt buz pisti gibiydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
aleyküm selam abi sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
olabilecekleri tahmin edip yavaşlamıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
toz çamurdan ziyade mazot şüphesindeyim neredeyse 90 derece dik komumdayken motor altımdan gitti aniden
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
bunun olabileceğini hesap edip geriden herşeyimi ayarladım düşmeden önce ne fren ne de gazla oynamadım daha viraja giremeden kaydı motor daha yatmadan yani ben de anlamadım ne olduğunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
mantıklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
aynen anlatmaya çalıştığım o zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
iyi dilekte bulunan herkese teşekkürler.
herkese cvp yazamadım affola
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)