Şu konuyu güncellemeyin ya unutalım tenere700ü
Bir efsanenin doğuşuna şahit oluyorsunuz.ben en çok fiyatini bekliyorum nereye konumlanicak fiyat olarak acaba.muhtemel şu anki fiyat listesinden mt09 ve tracer modellerinin arasina girer.
En az bir Tracer 900GT fiyatı bekliyorum; amortisörler, karbon gövde panelleri, detayını bilmiyorum ama hafifletmek için kesin tank ve/veya ezgostta titanyum kullanımı falan olacaktır. 900GT ile aynı veya çok yakınında bir yerde olacaktır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
Sonuçta bu alet arazinin GT'si olacak...
Tek rakibi çok daha pahalı olacak yeni KTM 790R, o yüzden fiyat konusunda daha rahat olacaklardır. Hep birlikte göreceğiz bakalım.
Türkiye'ye gelmez. Bizim gibi geri kalmış, alım gücü düşük ve gittikçe de düşen ülkeye gelmez böyle makina.. Sonumuz Gürcistan, Ukrayna ve bilimum benzer ülkelerdir.. ki oralarda motor fiyatları da daha düşüktür... sıfır motorda %40 fazla vergiyi bi tarafımıza sokan ülkede 80.000 tl ye küçük bir ilçeden dükkan ya da ev fiyatı ile motor satılan ülkede anca bakarız youtube'a o kadar!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
çok güzel bilgiler paylaşılmış
https://www.youtube.com/watch?v=GJpvPj-kPCk
50 olursa haber ver 2'şer tane alalım
Bence 50 çok fazla iyimser bi fiyat.
Trk502 gibi bir motor 2 sene önce! 30 küsürden piyasaya girdi.
Bu motor YAMAHA, ülkenin en damarlı fiyatlarına sahip olan markalardan biri kendisi, üstüne birde bu zamanda çıkıyor, birde üstüne "Enduro" kategorisinden geliyor.
50'den piyasaya girer mi ?
Hiç sanmıyorum
Bugünkü fiyat baremine göre min 75-80.000
geçen bir konuda arkadaş yazmış versys 300 sıfırı şu anda 58 bin tl imiş.. bu kafadan rahat bence 80-90 bin tl ..
Honda CRF450L ABD fiyatı 10.400+navlun'ken mi? Zor be 11.000. Olsa isteriz tabi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Adam gibi fiyat koysunlar biz RE Himalayan'a razıyız onu bile 40.000+ TL'den itelemeye çalışıyorlar, bu canavar onun iki katı rahat eder.
süper tenerenin yurtdışı fiyatının 15 bin dolar olduğunu düşünürsek buda tasarım concept bir motor bence rahat bununda 12-15 bin arası bir ederi olur.. ordan türk lirasına çevirin işte.. tabi sadece çevirmeyin üstüne gümrüğü ötvsi kdv si osu busu her şeyini ekleyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)