saniyeler çok önemli diyenler içim bir videooo...ama bu videoyu izledkten sonra benim için saniyeler önemli değiıl diyorumm ...işte HONDA
saniyeler çok önemli diyenler içim bir videooo...ama bu videoyu izledkten sonra benim için saniyeler önemli değiıl diyorumm ...işte HONDA
abicim ben hondayı sevmiyorum ondan yorum yapmayacam yamaha olsun 5fazla olsun
benzin çabuk bitti tabi o kadar basmaya ne dayanır ama frenlemeyi mükemmel ustalık ister o frenleme
ALLAHINA KURBAN OLAYIM SENİN ŞOFÖR.!
ama Allah saklasın o muhteşem frenlemen olmasa halin ne olur?
arabaların nasıl şaşkınlıkla o motoru izlediğini düşünmek beni baya guurrrlandırdı.hepsi hava civa kaldı!
bu arada bastığı yol bizim adapazarı istanbul yoluna benziyor!
itina ile kaza yapılır
adamın altındakı makınne muthış o hzı yapamayacak bırı olsa zaten onu almazdı ama o yolda yol yanıı bas basabıldıgın kadar evet fren muthış vee hatırlatayım o makınede ABS var ve aynı andada vıtesı dusunursek zamanlama ve o ankı adrenalın muthıs hayran kaldım.
Begendım gercı benımkısı 120'yı gecmıyor ama '170'i arkadasımın hyusong 250 de gordum ve hız arttıkca ıstekte artıyor bıde yol boşsa degmeyın keyfe seneye buyutecem bu bana yetmıyor attık.
Kim Ne Derse Desin
Motoruna Hükmediyor Adam...
o motorun üstünde nasıl duruyo adam hayla anlamadım
Çılgın ötesi bi alet !!!
Necdet abi izlemelisin kesin
@cgl125
Panik frende vites küçültülerek yavaşlama yapılmaz! O süratte vitesin küçültülmesi arka lastiğin motorun dengesini bozmasına neden olur. Videoyu dikkatli izlerseniz, sürücü 30.saniyede ilerideki aracı farkedip, 295 km/h süratten 120 km/h sürate sadece frenleme yaparak iniyor. Devir saatine dikkat ederseniz, devir aynı ve sabit süratte hiç kesilmeden (yani vites değişmeden) düşüyor. Bu da tecrübe farkıfrenleme sırasında sanırım iki vites birden küçültüp aynı anda da iki frenlede frenleme yapıyo çünkü 1 vites düşürse motorun hızı o kadar azalmaz
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bizim türk aklı hep birşeyler arar bir ksusur arar nedense.mübarek insan şahlanmış uçuyor.(göstergede kendiside gözüküyor genç arkadaşımın.dikkatli bakarsanız)
biz benzin göstergesine takmışız!adam zaten çeyrek depo veya yarı depo ile basmaya başlamış.o benzin onu istanbula atar be!
itina ile kaza yapılır
Forumun tozlu raflarından bır mesaj daha
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)