çektiğim videoları yutubtan sonra buraya atacağım. sizi bir daha yutuba girmekle meşgul etmek istemem.
hem abone lazım bana para kazanacam ben.
zengin olursam sizi unutmayacağıma söz veriyorum.
çektiğim videoları yutubtan sonra buraya atacağım. sizi bir daha yutuba girmekle meşgul etmek istemem.
hem abone lazım bana para kazanacam ben.
zengin olursam sizi unutmayacağıma söz veriyorum.
cidden hiç komik, eğlenceli veya bilgi verici değil. bilgin olsun.
yukarıdaki arkadaş gibi, gereksiz kişilerin mesajlarını görmek istemeyenler, profiline girsinler ve "engellilere ekleyin" butonuna tıklayın. şuan benim yaptığım gibi.
ben abone oldum arkadaşım
yaptığın iş iyi olduğu için değil
ben iyi birisi olduğum için
zamanlar daha iyi işler çıkar.
biraz ağır olmadı mı eleştirin? Adam video çekmiş render yaparak yüklemiş. Bu iş ne kadar emek aldığı hakkında bilginiz var mı acaba ? Beğenmemek en doğal hakkınız video ve konuyu kapatarak sizin için önemsiz bir konu başlığı olur. Ancak yaptığınız eleştiri değil '' HAKARETTİR ''. üslübunuzu düzeltmenizi öneririm.
Anlamadım ? '' başka bir konuda daha böyle bir tavır almıştı bana ama ince cevabı verince heralde karın ağrısı yaptı burada aynısını yapmaya çalıştı.'' burada demek istediğiniz nedir aranızda şakalaşıyor musunuz ?
hayır şakalaşma yok. bana çok boş konuşuyorsun her ota boka yorum yazıyorsun yazıların boş gibisinden yorum yazmıştı.
yıldızlarımız mı barışmadı ne oldu anlamadım tabi bende her türk gibi yapılan kötü yorumun altında kalmamak için cevap yazmıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
yeni bir video daha yayında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)