2 Hayvanın Can Verdiği Talihsiz Kaza :(
Reklamlar
-
26 Haziran 2018, 20:40
İzmir'den Balıkesir'e giderken karşılaştığım kaza.Bu vesile ile canlı derisinin kazalara karşı ne kadar dayanıksız olduğunu hatırlamış oluyoruz.. Parçalanmış hayvana bakarken bile insan bu kadar etkileniyorsa varın siz hesap edin sizin karıştığınız bir kazada yakınlarınızın veya ailenizin sizi benzer gördüğünde nasıl etkileneceklerini. Siz siz olun ekipmansız yola çıkmayın..
Reklamlar
-
26 Haziran 2018, 23:00
çok güzel ve etkili bir video hazırlamışsınız hayvancağızlara yazık olmuş, birde arka plandaki yağmur ve su sesleri insanın çişini getiriyor sadece müzik daha iyi olur gibi
-
27 Haziran 2018, 08:47
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
çok güzel ve etkili bir video hazırlamışsınız hayvancağızlara yazık olmuş, birde arka plandaki yağmur ve su sesleri insanın çişini getiriyor sadece müzik daha iyi olur gibi
Teşekkür ederim.Yağmur sesi ile boşaltım sisteminizede yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Bu günün öncesinde bir hindi yavrusununda son nefesini verişine tanık olmuştum.Ördeğin yanına varmadan kısa bir süre önce onunda son nefesini verişine tanık oldum. İnsan düşünmeden edemiyor günahsız bu hayvanlar böyle zor can veriyorsa ya bizler...
-
27 Haziran 2018, 10:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)