İstanbul Trafik Günlük Olaylar
Reklamlar
-
Merhaba,
İşe gidip gelirken kameraya takılan olaylar biriktikçe biraz ibret biraz eğlencelik videolar yapayım dedim. Editte acemilik ve yazılım yetersizliğinden dolayı kenarlar boş kaldı böyle saçmasapan bişey oldu ama 2ncide daha güzel bir edit yapacağım
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Reklamlar
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
instagram.com/gerivites
-
şu aynadan görmeyenlere uyuz oluyorum uçan tekmeyle arka camdan giresim geliyor
-
instagram.com/gerivites
-
04 Haziran 2018, 18:07
instagram.com/gerivites
-
13 Haziran 2018, 16:21
Konuyu güncelleyeyim. Bu sıralar değişik birşeylerle karşılaşmadığım için video çıkmıyor, merak eden de yok zaten Bayram tatilinde eski kayıtları tarayacağım, hdd'da yer kalmadı Destek olmak isteyen olursa abone olabilir. Şimdiden teşekkürler.
instagram.com/gerivites
-
13 Haziran 2018, 16:31
Arabalar ve yayalar ciddi anlamda takmıyor motosikleti, bir de karşı tarafın acemi de olabileceğini düşünmeyip gördükleri halde aynı rutinde devam ediyorlar.
Özellikle düştüğün kısım çok komiğime gitti arka fon müziğiyle elinde sağlık
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
20 Haziran 2018, 14:47
instagram.com/gerivites
-
27 Haziran 2018, 16:20
-
10 Temmuz 2018, 11:46
instagram.com/gerivites
-
30 Temmuz 2018, 16:08
instagram.com/gerivites
-
03 Ağustos 2018, 12:16
Acelem olmadığı halde çok önemli bir yere yetişecekmiş gibi sürüyorum. Bu sürüş tarzı sabah akşam tekrar ediyor. Kaza yaparsam durulur muyum bilmem ama eli kulağında, geleceğim diyor. Motoru satabilirsem 50lik kuba ile devam edeceğim.
instagram.com/gerivites
-
03 Ağustos 2018, 12:25
gerivites adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=opYZ...ature=youtu.be
Acelem olmadığı halde çok önemli bir yere yetişecekmiş gibi sürüyorum. Bu sürüş tarzı sabah akşam tekrar ediyor. Kaza yaparsam durulur muyum bilmem ama eli kulağında, geleceğim diyor. Motoru satabilirsem 50lik kuba ile devam edeceğim.
Ben de bazen arada hele sıcaklardan dolayı bu şekilde benim msx'in gücü yettiğince agresif kullanıyorum, büyük motorda da ara ara böyle dönemlerim oluyor ki cidden çok dikkatli olmak lazım, görüyorum ki pek de hoşuna gitmeyecek düzeyde risk aldığını hissediyorsun, yani senin sistem sinyal veriyor o zaman hemen durul sakinleş, bir müddet sakin sürer ve sinirini bozacak bir durum yaşamazsan durum düzelebilir, hız arttıkça alışıyorsun.
-
03 Ağustos 2018, 12:30
İyi ki Antalya'lıyım, İyi ki Antalya'da yaşıyorum dedim.
Denizi, kumu, güneşi, dağı, taşı, yeşili cennet derdik, trafiği de öyleymiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)