Polisin yapabileceği bir şey yok traktörle uçak kovalamaya benziyor. Plakası vardı herhalde bulurlar inşallah.
Kardeşim bu işi herkesden daha iyi senin bilmen lazım. ( meslek olarak polis yazıyor ) Türk polisinin teknik olarak imkanları kafaya takarsa böyle polisten falan kaçanları yakalayıp poposuna vazelin sürecek kadar geniş. Öyle konu açıp polisten şöyle kaçtı polisi şöyle madara etti diye millete gaz ver me kanun ve kuralları çiğnemesine teşvik etme.
polisin niyeti pek kovalamak gibi değil ki. Öyle adam mı kovalanır. Gezintiye çıkmış gibi, güvenliği elden bırakmıyolar sanırım
Brezilya'nın motorlu polislerinden acilen kurs almaları lazım!
Yorumlardaki adama haykırdım 2 kelimeyi bi araya getirememiş
Adam değil çocuk galiba. Bende baya bi düşündüm ne anlatmaya çalıştığıyla ilgili kafamda çeşitli senaryolar üzerinden varyasyonlar kurdum. Sonuca ulaşamadım.
yemin ediyorum hayvanat bahçesindeki maymunlar daha mantıklı sesler çıkarıyorlar.
Çocuğun yutup profiline bizler de anlamsız şeyler yazalım
Yav bende diyorum polis nerde meğer çeken polismiş bizim ülkede polisler pek video çekmiyorda.
yılbaşı gecesi polisin dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü mermi manyağı yapıldı ve toprak oldu haliyle.
bu polisten kaçma fantazisine girmek isteyenler düşünsün.
Hahahaha hakketten video ya yorum yapan kişi ye çok güldüm okuyunca "Polisi birlikte yok bitti başkanı bende ankara" google çeviri heralde:D
Bir komiser ile benzer durumu konuşmuştuk. Yakalamaya niyetimiz olanı yakalıyoruz demişti. Çevreye yada kendine zarar vermemesi için bazen yakalayamıyorlarmış yani.
durup da niye zaman kaybetsinler :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)