yapmış işte varmı ötesi ....
yapmış işte varmı ötesi ....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
iide orası neresi arabistan felanmı asfalt salça olmuştur zaten o değilde benmi dönücem orda))
]
Afferin çucuğa.
Gelsin elimi öpsün ona 18 fites dağ pisikleti alıcam
ahahaha .. abi super ya... ben henuz motorlada yapamıyom bunu.. :p
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
abi çocuk olayı olayı bitirmiş..
ilginç harbiden.
yerler buz mu diip ..k atcam ama arap belli oralarda buz mu olur.
belki kendi dökmüştür yerlere buz. ..k atmak istdikten sonra.
şaka bi yana harika yapmış.
turuncu sizin gibi bisiklet kullananları da görmek isteriz bu şekilde. ii çalış videoyu koy buraya.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yerde bence beyaz kum var ağırlığı öne verip asılıyor pedala çok rahat şekilde yapılması mümkün
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
yerde ne var onu bilmem de çocuk konuşturmuş bisikleti helal walla
HAXO KARDEŞİMİZE KATILIYORUM YERDE KUM VAR KUM ÜSTÜNDEDE RAHAT YAPILABİLECEK BİR HAREKET
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Kolay bunda fazla bişey yok ! Dengede durması zor ama !
O yaşta ben de böyleydim duman çıkarırdım zaman zaman
Azim gucu bu olsa gerek bence. Tebrik etmek lazim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Vay be zaten siyahilerin p.posunda bir kas fazlaymış. Buda çekiş gücünü artırıyor demekki. Baksana çocuk duman attırıyor. Helal olsun
Sadobey
Bu Bence Saçma Nedne Dersen Lastikten Duman çikmasi Için Oraya Iyi Bakin Hep Ayni Yerde Tekerden Duman çikiyor
bence cok güzel harika eminim bende biraz daha bisiklete binseydim lastiği yakardım aslında yaktım ama arkatekeri kaydırarak
ve hep aynı yerden duman çıkmıyo özellikle dikkat ettim çocuk lastiği yaktığı zaman biraz devirde düşüklük gerçekleşiyor ve terar toparlıyor ama eğer biraz daha dikkat ederseniz anlarsınız ;)
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)