şu hafif h2 şasini z1000 e de koysalarmış ya. imrendiriyor açıkçası. çok arada derede kalmıştım ikisi arasında. fakat şekil şukul olarak z1000 hala bir iki tık üstte.
Suratıni ve ifadesini daha keskin yapsalar , çok daha iyi olacak.
Mesela yeni kasa cbrfireblade,yüz hatları motorun karakterine çok iyi yansıtıyor. Eski hali çok yumuşakti.
Nerede o eski güzel gözlü, alnı basılmamış 800’ler
Emekli Olanlar:
‘11 Pcx 39.415 km.
Bariyerlere dikkat ettiniz mi, carpma ihtimali yuksek olan yerlerde, bariyerlerin altina beton bloklar koymuslar. (Konuyla alakasiz)
100 çok iyimser kaldı
Yeni kafa tasarımını 2019 Z1000 e sakladıklarını düşünüyorum. Z900 leri bizler kafalayacağız mecbur.
Şu tarz angel ama daha az apaçi, daha çok vahşi bir far çıkar ise kafayı kurtarırız.
https://youtu.be/uux9bvhUd5Q
Hazır konu açılmışken fikir alayım;
Kat iptali olmayacak, sadece tüp ve ilk amaç görsel uyum..
Akrepoğulları mı?
Yoşi kardeşler mi?
ya moruk yoshimuranın güzelliğine bakarmısın sen, geç akrepi geç. ses de çok daha iyi olur. ben alacaktım bu sezon 2x yoshi r77, sonra kat iptaline gönlüm el vermedi. vance&hines lar ile devam edeceğim gibi gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
videoyu açınca mt10 sandım bi an. fakat işlev olarak epey iyi gözüküyor. ne kadar fiyatı?
Yoşi kat çıtası ile birlikte 2800 civarı. Videoyu hd izleyince işçilik çoşturdukları gözü kör ediyor.
https://youtu.be/fV5eGbQv4qM
Akrep z900 damgalı ve kawa TR faturalı kat çıtası ile 5900, damgasız orijinal logolusu ise toplamda 4700 civarı.
Çift taraf vance&hines veya hurric yapayım dedim ama uğraşacak ruhum yok
Far konusuna gelirsek, orijinal farı açar işlem yaparım dersen ortalama 900 civarı, far kafası ile tek parça gelsin dersen 2500 leri buluyor. İşlev olarak çok olumlu yorumlar mevcut.
S. Aleyküm.
Naked pişmanlıktır
O diil de adam ışıkta duruyor yanında cabrio klasik mercedeste afeti devran bir Neriman süzüm süzüm süzüyor, biz ışıkta duruyoruz camını açan ne kadar ergen varsa abi kaç yapıyo kaç para bu muhabbetine giriyor. Bu işte bi yanlışlık var ama bilemedim 😊
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)