yüreğim ağzıma geldi resmen...
yüreğim ağzıma geldi resmen...
Burada bir kaza olsa işte ona kaza denmez, bilinçli taksirle adam öldürme ya da yaralama denir.
Herkes hata yapabilir, kör nokta kontrolü altında yapmadan şerit değiştirilebilir, direksiyon başında dikkati dağılır aracı sağa sola kaydırır, geç fren yapar vb. Dalgınlıkla, kaza ile açıklanabilir. Ama yol kaçıran dallamanın iki kilometre fazla gidip dönmeye üşenmesi üzerine Tem gibi bir yolda böyle bir manevra yapması sonucu gerçekleşen temas kaza olarak adlandırılamaz.
kaza deniyor ama işte hatta iş habercinin elindeyse motosikletin arabaya çarpmasıyla gerçekleşen falan filan
bende trafikte boylelerini gorunce motorumda sihirli bi dugme olmasini istiyorum... bastiginda havaya ucuracak bu okuzleri arkasindan guleceksinn..
benzinlikte 25 liraya bezbol sopası satılıyor hala gözüm var onda almak istiyorum.
Dostum geçmiş olsun, adam çok suçlu ama malesef onun suçlu olması bizi korumuyor. Biraz daha erken görerek ona göre tepki vermeye çalışalım
Adam fren yapmasa, galiba çarpacaktın.
Geçmiş olsun.
Tam videonun başı görünmüyor ama, adam tersden geliyor, bir nane yiyeceği belli gibi sanki.
Ne para nede mezuniyet....konu aile cocuk terbiyesi ve ahlaki....biz cocuga aile terbiyesi ogretemiyoruz ...sonuc mu al iste bu tip yaratiklar aramizda dolasir halde buluyoruz kendimizi..
Plakasını alabilseydin keşke yaa adam resmen cinayete teşebbüs
Durup sola bakmış en azından. Yanlız bu durumlarda o hareketi yapacağı belli bir şey, buna göre hızını hemen düşürmeliydin. Kaza olsaydı çarpan ve hasar gören taraf sen olacaktın. Motosiklet sürücüsü başkalarının hatalarını düzeltemez kendisi önlem almalıdır. Eğer bir kaza olacaksa koşa koşa gidip kucak açmanın alemi yok di mi?
Öküz çok tabi ama adam frene basmasa bodoslama arabaya girecekmişsiniz. Fren, öngörü, konumlanma ve/veya kaçınma manevrası kornadan daha çok işe yarar.
Öküz oğlu öküz.
Çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)