Biz hep 299 yaptığımız için ilgilendirmeyen olay
Adam motorun arka maşasını bile değiştirmiş. Bu adamı bloğa dokunmama ihtimali %0.0001 bence.Kesin ondan olmuştur
Şimdi yesyeni cillop gibi sandık motor vericekler buna.
Motordan
broooaaarr
phphhökörttdumbirleg
sesi gelince gözyaşlarıma hakim olamadım.
"Dikkat et, kol çıkarır." dedikleri şey bu, di mi?
demek ki neymiş altında h2 de olsa zorlamayacaksın
Oynanmış h2 yani stok bir h2 değil.
Aga ben arabayla 180 gitmeye korkuyorum motorla bu surati nasil yapiyorlar hayret ya
Ekstra boost göstergesi koymuş. Kesin supercharger oranıyla oynamıştır.
Kawasaki H2R 300 beygir civarı iken H2 sadece 200 beygir. Kawasaki fazlasıyla konservatif davranmış dizayn ederken.
Supercharged motorla çok oynayınca olur öyle şimdiye kadar yüzlerce olmuş olmaması ilginç. Bayağı sağlam yapmış demek ki Kawasaki.
Sen o kadar para ver motorun haline bak. Eski motorlar daha kaliteliydi
O sesten sonra bende bi kötü oldum yahu biraz insaflı kullan be adam daha fren hidroliğin bile tertemiz!
korktum lan bu arada evet hergün h2 görüp duymuyorum ama ya kamera ya rüzgar da olabilir ama motorun sesi biraz farklı videonun başından beri.2. hızlenmada vites atıyor ama gartt gurt bişiler çıkıyor.motorun stok olma ihtimali YÜZDE 0 arka maşayı uzattığına göre arkadaş güzelce bir abanmış
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Birisi'de çıkıp dememiş'ki ; Eyy d.tten ballı kul , sadaka fitre zekat combo yap , 300 ile giderken kitlense idi parçalarını sağa sola saçacaadın , şükret bre zındık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)