Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Trafik teröristleri ! ( Video )

REKLAM ALANI
    rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı Metilen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rollcycle bey kardeşim hatalarını sayıyorum hazır ol

1- İstanbul' da trafiğe çıkmak ilk hatan.
    2- İstanbul' da motosikletle trafiğe çıkmak ikinci hatan.

Mont giymemişsin aman diyeyim sıcakta zor oluyor da yine de giy. Bu arada 206 yı kullanan arabacı kardeşi trafikte görsem yolumu değiştiririm. O nasıl oturuş, o nasıl bakış. Korku filmi gibi

Bunun dışında videoda olan biten "İstanbul' da sıradan bir gün". Allah yardımcınız olsun.

Not: Soğukkanlı olman kesinlikle artı, ben yeni öğreniyorum o işi. Sakin kalmak en güzeli.
    Değerlendirme için teşekkürler Keyifli sürüşler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trafikte öküzler, sığırlar, fikir fakirleri her zaman vardı ve araçları robotlar kullanmadığı sürece var olacaktır. Bu nedenle motosiklet sürücülerinin herhangi bir araç sürücüsünden 9 kata kadar daha dikkatli ve 10 kata kadar PARANOYAK araç kullanması elzemdir.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Bilmeyenler için söylüyorum.
    Eski bir toşafçı olarak.
    O oturuş pozisyonu tofaş oturuş modeli.
    Koltuk full yatırılır, şöför dik durur, direksiyonu sağ yada sol koluyla sarıp anlamsızca etrafına bakıp yanında dişiyi etkilemeye çalışır.

BestMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e
    İnsanlar bir garip..
    Geçmiş olsun öncelikle.
    Konuda 1.sayfayı okudum ateşim çıktı sinyal niye vermiyorsun diyorlar ancak sinyal kolunu üretmeyen puntonun suçu yok neden şerit değiştiriyorsun anı şekilde diyorlar önündeki öküz arabası sinyal vermediği gibi anı fren yapar tedirginliği oluşturdu çünkü sende sağından kaçmak istedin arkadan gelen araç makas pozisyonuna kitlenmiş zaten Allah yardımcımız olsun videoyu algılama kanaatim punto nun yaptığı tedirginlik tekeriniz daima düz bassın.

Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmeyenler için söylüyorum.
    Eski bir toşafçı olarak.
    O oturuş pozisyonu tofaş oturuş modeli.
    Koltuk full yatırılır, şöför dik durur, direksiyonu sağ yada sol koluyla sarıp anlamsızca etrafına bakıp yanında dişiyi etkilemeye çalışır.
    yanındaki daha çok korkmuşa benziyordu kapının kolunu nasılda sıkıyor ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

Alıntı BestMachine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar bir garip..
    Geçmiş olsun öncelikle.
    Konuda 1.sayfayı okudum ateşim çıktı sinyal niye vermiyorsun diyorlar ancak sinyal kolunu üretmeyen puntonun suçu yok neden şerit değiştiriyorsun anı şekilde diyorlar önündeki öküz arabası sinyal vermediği gibi anı fren yapar tedirginliği oluşturdu çünkü sende sağından kaçmak istedin arkadan gelen araç makas pozisyonuna kitlenmiş zaten Allah yardımcımız olsun videoyu algılama kanaatim punto nun yaptığı tedirginlik tekeriniz daima düz bassın.
    Söylenecek okadar çok şey varki Değerlendirme için teşekkürler.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı rollcycle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoruma verdiğim cevabı nasıl okudunuz? Bir kişinin büyük yada küçük hacim kullanması sorun değil saygısızlık sorun yazdım. Bu bir övgü değil ! Burada yazılan her yoruma cevap verdim ve hep genelleme yaptım. Ama siz direkt olarak kişileri hedef alıyorsanız, hakkınızda hayırlısı..
    Düzelteyim o zaman. Övgü yapmamışsınız. Ama "bu nasıl hitap şekli" de dememişsiniz. Ama benim yazdıklarımı kınamakta, "hakkınızda hayırlısı" demekte çok acele etmişsiniz.
    Sürücülük konusuna dönersek; Sadece başkalarının hatalarını incelemek, kendi hatalarımızı görmeye yanaşmamak. Sürücülüğümüzü geliştirmez. Kazasız belasız sürüşler...
    erenedip bunu beğendi.

gorkemerden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C6 Shadow
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düzelteyim o zaman. Övgü yapmamışsınız. Ama "bu nasıl hitap şekli" de dememişsiniz. Ama benim yazdıklarımı kınamakta, "hakkınızda hayırlısı" demekte çok acele etmişsiniz.
    Sürücülük konusuna dönersek; Sadece başkalarının hatalarını incelemek, kendi hatalarımızı görmeye yanaşmamak. Sürücülüğümüzü geliştirmez. Kazasız belasız sürüşler...
    Yahu adam hatasını kabul etmiş zaten. Siz forumu nerenizle okuyorsunuz allah aşkına.

Ulan şu foruma 2 güzel vakit geçirelim, birkaç bilgi alalım diye giriyoruz kanser olup çıkıyoruz vallahi. Sadece senin için söylemiyorum hocam yanlış anlama forumun geneli böyle. Ya troll ya da ağır muhalefet.

Motosikleti
    R1250GS ADV
    çık bak yukarı zor değil videonun açıkmasını oku yorum yap ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

Alıntı gorkemerden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu adam hatasını kabul etmiş zaten. Siz forumu nerenizle okuyorsunuz allah aşkına.

Ulan şu foruma 2 güzel vakit geçirelim, birkaç bilgi alalım diye giriyoruz kanser olup çıkıyoruz vallahi. Sadece senin için söylemiyorum hocam yanlış anlama forumun geneli böyle. Ya troll ya da ağır muhalefet.
    çok az kaldı :d hayata küsüp küfür edicem :D

Motosikleti
    Dominar 400 UG

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:19 ----------

çok az kaldı :d hayata küsüp küfür edicem :D
    Motora da küsersen V-Strom'u versene

Hocam V-Strom fiyatları ne kadar aşağı yukarı? İkinci elden almayı düşünüyorum V-Strom / TRK 502 / BMW 650GS ve muadilleri (enduro diyecem ama bazı endurolar tam bu tanıma uymuyor ) tarzında bir şey. Ne tavsiye edersin bu sınıfta

Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora da küsersen V-Strom'u versene

Hocam V-Strom fiyatları ne kadar aşağı yukarı? İkinci elden almayı düşünüyorum V-Strom / TRK 502 / BMW 650GS ve muadilleri (enduro diyecem ama bazı endurolar tam bu tanıma uymuyor ) tarzında bir şey. Ne tavsiye edersin bu sınıfta
    vstrom hepsinden ayrı biryerde belki vstrom yerine 1200 gs tercih edebilirsin ama diğer motosikletlerle uçurum çok büyük. DL650 yada DL1000 uygun fiyata bulabilirsin. İnanılmaz az yakıp istediğin heryere gidersin ..

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Bir ikitekercinin iyiliğini düşünüp bir şeyler yazmanın karşılığı küfür yeme tehdidi ve benzeri şeyler ise yorum yapmamak daha iyi. Kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    R1250GS ADV
    Bir ikitekercinin iyiliğini düşünüp bir şeyler yazmanın karşılığı küfür yeme tehdidi ve benzeri şeyler ise yorum yapmamak daha iyi. Kazasız belasız sürüşler...
    yani çok zormuş dimi konuyu anlamaya çalışmak sizede keyifli sürüşler

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler