Mondial Xtreme Max 200 Tanıtım Video'su
Reklamlar
-
11 Ağustos 2017, 10:04
Selam arkadaşlar yeni açtığım kanalım'da artık sizin istediğiniz araç ve motor tanıtım video'ları çekeceğim ama ağırlığımız tabiki motosiklet'ten yana olacak bu bir kanal tanıtım video'su değildir.
mondial xtreme max 200 tanıtım link https://www.youtube.com/watch?v=y2LZUimx5X8&t
Reklamlar
-
11 Ağustos 2017, 10:15
Ben orada bir Kawasaki motosiklet görüyorum ??
-
11 Ağustos 2017, 10:21
Kawasaki Sticker yapıştırdım'da ondan kawasaki :D video'da bahsediyorum aslında
-
11 Ağustos 2017, 10:23
İBedirhany adlı üyeden alıntı
Kawasaki Sticker yapıştırdım'da
ondan kawasaki :D video'da bahsediyorum aslında
Doğru da, işletim mantığı açısından ters tepki uyandırır, izleyiciler benim gibi direk girip söylenip kapatırlar linki.En azından yazılı açıklamalara yazıp uyarmalısınız.
-
11 Ağustos 2017, 10:46
OOoo bedirhan, regal'e noldu ya. Sattın mı.
Yoksa o bedirhan sen değilmiydin?
Kanala baktım videolar'da yok.
-
11 Ağustos 2017, 10:49
drtayfun adlı üyeden alıntı
Doğru da, işletim mantığı açısından ters tepki uyandırır, izleyiciler benim gibi direk girip söylenip kapatırlar linki.En azından yazılı açıklamalara yazıp uyarmalısınız.
video'da sözlü olarak belirttim ama sizin dediğiniz gibi hemen yazılı olarak'da belirtiyorum teşekkür ederim
sey_47 adlı üyeden alıntı
OOoo bedirhan, regal'e noldu ya. Sattın mı.
Yoksa o bedirhan sen değilmiydin?
Kanala baktım videolar'da yok.
evet o bendim o kanalı kapattım çünkü artık vlog çekmeyeceğim kendimi biraz daha geliştirip sadece tanıtım video'su cekeceğim elimden geldiği kadar bu çok ani oldu baya amatör oldu ama diğer videolarım böyle olmayacak inşallah
-
11 Ağustos 2017, 10:49
ilk olarak kemramanı bir daha sakın video çeksin diye çağırma zorla çekiyor gibi kdrajlaması ne seni ne motoru çekiyor sonrasında yaka mikrofonu ile ses kayıt cihazı ve geniş açı bir video çeken alet yada telefonsa geniş açı yada yatay çekim yap birde ışık olayına biraz daha dikkat et onun haricinde ki olaylar zaten doğaçlama gelişir kolay değil alışık olmayana kamera karşsında konuşmak
-
11 Ağustos 2017, 10:51
drtayfun adlı üyeden alıntı
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ilk olarak kemramanı bir daha sakın video çeksin diye çağırma zorla çekiyor gibi kdrajlaması ne seni ne motoru çekiyor
sonrasında yaka mikrofonu ile ses kayıt cihazı ve geniş açı bir video çeken alet yada telefonsa geniş açı yada yatay çekim yap
birde ışık olayına biraz daha dikkat et onun haricinde ki olaylar zaten doğaçlama gelişir kolay değil alışık olmayana kamera karşsında konuşmak
bluetoth yaka mikrofonu alıcam ay başında ya aslında çekimler düzgündü edit yapınca görüntü kaydı toparlayamadık video'yu bende anlamadım düzeltemedim bir türlü. aksiyon kameram var ama o telefon'dan daha da kötü çekiyor..
-
11 Ağustos 2017, 10:51
mesela bu tazr video çekip anlatsan tadından yenmez becerebilirm dersen eğer ciddi görseli esprili anlatımı olan şeyleri herkes beğenir sempatik gelir
https://www.youtube.com/watch?v=pHHCEIY29Xw
-
11 Ağustos 2017, 15:38
berk_cglr adlı üyeden alıntı
edit yapmayı bilsem neler yaparım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Günceldir.
-
11 Ağustos 2017, 16:41
ayrıca telefonla video çekerken yatay tut dikey tutunca kötü gözüküyor. mikrofon + tripod ile tek başına bile yaparsın bu işleri
-
11 Ağustos 2017, 18:19
Ben,rüzgar camına takıldım.Bu tip motorlarda çok tehlikeli;bir tanıdığımın alnına saplanmıştı,tekere gelince.Bence yakışmıyor da.Gene de siz bilirsiniz.
-
11 Ağustos 2017, 19:49
moto.alic adlı üyeden alıntı
ayrıca telefonla video çekerken yatay tut dikey tutunca kötü gözüküyor. mikrofon + tripod ile tek başına bile yaparsın bu işleri
çok teşekkür ederim mikrofon'u birisi çekerken nasıl halledicem benden uzaklaşmaması lazım?
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Ben,rüzgar camına takıldım.Bu tip motorlarda çok tehlikeli;bir tanıdığımın alnına saplanmıştı,tekere gelince.Bence yakışmıyor da.Gene de siz bilirsiniz.
rüzgar camı boyum uzun olduğu için çok sıkıntı çıkartmıyor bana aslında ama kısa bi arkadaşım bindi sıkıntı bu dedi mesela
-
11 Ağustos 2017, 20:07
Motosikletini incele. Hacmini, torkunu bilme, başka bir şey söylemene, incelemene gerek yok.
Anında kapat kaç.
-
12 Ağustos 2017, 17:57
emremm adlı üyeden alıntı
Motosikletini incele. Hacmini, torkunu bilme, başka bir şey söylemene, incelemene gerek yok.
Anında kapat kaç.
tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi?
-
18 Ağustos 2017, 12:13
Günceldir arkadaşlar. bu haftasonu yeni motor yeni video geliyor !
-
-
-
-
İBedirhany adlı üyeden alıntı
Günceldir...
İzlemeyenler için güncel..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)