iste bir kaza videosu atinada
Reklamlar
-
selam arkadaslar
2004 yazinda olan bu kaza arabayi kullanan KADIN KIRMIZIDA gectigi icin motora carpmis . Ah bu kadinlar!!!
Adamda ucuz kurtarmis yani ne kask ne mont allah korusun kimsenin basina gelmesin
iste izleyin :
http://www.youtube.com/watch?v=tth9krDtxII
Reklamlar
-
kadınlar konusunda birşey diyemem ama burası kesin turkiye derdim
hayır kaza olduktan sonra karsı seridin trafigine bakarmısınz. anında yogunlasıyor. işte bende buna gıcık oluyorum. ulan gerizekalı herifler yolunuza devam etsenize ne bakıyorsunuz. illa yorum yapacaklar. demek sadece turklere ozgu virşey degilmiş bu !!!
-
yok kesinlikle suc kadinda kirmizida geçiyor çünkü adam haykiris içinde madem sende kirmizi yaniyor neden durmuyorsun diyor
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman Stavro Ben aynı videoyu bir iki hafta önce Aynı senin dediğin gibi Ah bu kadınlar başlığıyla vermiştim. Neredeyse sanal linçe kalkışacaklardı.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Aman Stavro Ben aynı videoyu bir iki hafta önce Aynı senin dediğin gibi Ah bu kadınlar başlığıyla vermiştim. Neredeyse sanal linçe kalkışacaklardı.
bu videodada sürücü yine kadin :( http://www.youtube.com/watch?v=Z83JaIefaDk
-
adam cinsmiş ama, yere oturduğu anda kalkıyo. otursana kardeşim alala.
-
adam kazayı yapıyor arabanın üzerinde asflata yapışıyor yere yatmasıyla kalkması bir oluyor o sıradada bağırıp çağırmaya başlıyor
-
-
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
23 Temmuz 2006, 15:01
Adam gerçekten çok şanslı hiç korumada yok üstünde Valla kadir gecesinde dogmuş galiba herzaman full koruma derim kardeşim... sevgiler saygılar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
23 Temmuz 2006, 16:24
Walla bana böle olsa kazadan kalkıp kızmaya başlamam direk döverim kim olursa olsun nede olsa bu ülkede kadın erkek eşitliği var
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
29 Temmuz 2006, 17:01
abi supermıs aya koptum valla... adam suzukiyi guzel yapmısssşş....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler