vasat ın üstünde mi?;
https://www.youtube.com/watch?v=Zv5sE4ySy14
vasat ın üstünde mi?;
https://www.youtube.com/watch?v=Zv5sE4ySy14
Kırılmaca yok.
Tarzım değil.
Belki ergenler vlogcu manyaklar sevebilir.
Sesin bi garip.
Kasılıyormuş gibi.
Biraz gevşe yoksa bi kadeh bişeyler iç.
Tek ilgimi çeken, 20.saniyede solundan geçtiğin karaduman 1.7 corsa.
Eldivensiz ve o ayakkabılarla çıkma derim.
İzlenebilirliği bence yok. Akıcı hiç bir konuşman yok çünkü.
Mikrofona konuşmayı beceremiyorsan efekt işlerine girişmeni öneririm.
Bu şekilde izlenmezsin malesef.
Eldiven ? Bileğinde ki o saat mesela eğer cooook değerli değil ise motosiklete binince takmaman daha iyi . Dustugun zaman bileğine zarar görmeyecek olsa bile o çok sevdiğin saatin mutlaka bileğini kıracaktır.
Gerçi eldiven yok ben saate takıldım . Kasılma falan gibi seyler soylememe gerek yok zaten sen de farkındasın .
O Corsa ya keko işi ( neyse artık o ) demen de benim hoşuma gitmedi motoru yüklenmiş bı Makina ve bu işler emek ister .
Tekerine taş değmesin . Yazdıklarıma kizmadin inşallah
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
bence sil kardeşim onun yerine ne bileyim çiçek yetiştiriciliği yap tecrubeleri aktar ya da diziler hakkında yorumlarda bulun ama böyle ortada hiç bir amaç yokken dolanma:D
aea nın bile kaç tane abonesi varken bide berkecanla pelinsuyu sims oyununda evlendiren kızın takipçilerine bakın artık devam edersiniz etmezsiniz..
güncelllllllllll
vallahi bu vlog işlerini anlamadım ben.
herkes meşhur olmak mı istiyor?
kamera parasına gidip kazı-kazan alsan para kazanma ihtimalin daha yüksektir bence.
yeni dünya değerleri herkesin kulağına "özel" olduğunu fısıldıyor galiba,
sayın arkadaşlar, kabul etmesi zor ama hepimiz çok sıradan insanlarız
bu arada; neresindensin aksaray'ın
kergi'de, nakkaş'da, mezerliğin oralarda az sürtmedik gençliğimizde.
Kırca mahalle. Sen buralımısın burdamıydın ?
20 sene önce bi 5 sene kaldım merkezde,
aratol, seleci tol, yeşilova, akademi bilardo, yimpaş, park pastanesi...
dili olsa da konuşsa
Ben o yıllarda şortla geziyordum oralarda park pastanesi caminin yanından kaldırıldı. Belediye oraya yaşlılar için çay bahçesi yaptı ücretsiz çay veriliyor. Takılıyor orda cami cemaati.
Akademinin artık eski cazibesi yok. Yeni nesil bilardo peşinde değil. Aratol mahalle oldu gayrı Yimpaşta kapandı. Aksarayın tek avmsiydi zamanında. Şimdi yerinde evkur var.
Biraz bilgi vermiş olayım.
eyvallah.
akademi o yıllarda yozgat'ın şefaatli ilçesine CERN'in şube açması gibi birşeydi
bizim hasan abay vardı, jawa'lı fizik öğretmeni.
karaman kum-çakıl vardı kırk metrelik yolda, onun orda çok takıldık.
ramazanda izbe mekanlarda sabaha kadar kumar oynayıp ütülürdük
selam olsun hepsine...
Hala jawacı o adam. Bi sürü jawa var ellerinde. Abi kardeş filan 26 jawa varmış adamlarda. Abisi sanırım f650gs ile yolda kalmış kamyonla durmuştum yükle götürelim diye. O ara tanıştık. demişti 26 jawa var diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
https://www.facebook.com/hasan.abay
Bu kişi mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)