Motosikletle tramvaya kafa tuttu! 'Ben senin önüne kırıyor muyum'
Reklamlar
-
Kayseri'de bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasından çektiği görüntüler, sosyal medyayı salladı.
Görüntülerde yanından geçmekte olan tramvayın durakta durmasını beklediği görülen motosikletli, tramvayın yanına yaklaşarak makiniste, "Ben senin önüne kırıyor muyum? Senin önüne geçtim mi?" sözleriyle tepki gösteriyor. İşte o görüntüler...
Kaynak: Hürriyet
Diğer videoları:
Kişisel görüşüm: Bu ergen eğer motorcuysa ben bi daha motosiklete binmem!
Reklamlar
-
hahahaa tramvayla kavga edeni ilk defa görüyorum koptum evdee
-
-
Biri bana bu değişikle aynı ülkede yaşamadığımızı söylesin.
-
buraya uyedir belki ben salak miyim diyor ya okuyorsa cevaplayayim agir salaksin
-
Adanada olmasi gerekiyordu ama belki adanalidir
-
Olaya bak!
Beyler motorumu satıyorum 2015 crf isteyen özelden yazsın. Şu saatten sonra bırakıyorum.
Kendinize iyi bakın.
-
Mersin İl Temsilcisi
Ahh şu testesteron ve kask kameraları...
-
Aynı oksijeni tüketiyoruz ama bunlarda ayrı bi kafası var demekki
-
Ben sadece kayit edip kendim izlemek icin kamera aldim,daha 1-2 kere kullanmadan sattim.Trafikte kaskta kamerayi gorenler tip tip bakmaya baslamisti,yemin ederim haklilarda.Boyle salak gerizekalilar yuzunden nerdeyse ilk defa otomobil kullananlara hak veriyorum.
Ben senin onune kiriyo muymusum.Lan dızo,kırda noluyo gor.Bu kadar salak olamazsin ya olmamalisin.Evet motosiklet kulturu cok havali,marjinal ve ilgi cekici de bu dunya sen ve senin motorunun etrafinda mi donuyo ?
Su kamerayla bisey cekicemde popi olucam diye kasmaktan motosiklet surmenin keyfine varamadiniz.Gercek hayatta karsinda gorsen aaaaagbi cekicegin adama salliyosun da salliyosun.
Yapmayin arkadas sizde unlu olmayi verin,sizde youtube da like almayin izlenme almayiverin.Bu memlekette niye herseyi standartinda yasayan insan yok anlamiyorum.Su cocugun ne farki var simdi youtube da minecraft videosu ceken veletlerden ?
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
Adanada olmasi gerekiyordu ama belki adanalidir
Olayin gectigi yer kesiblikle Kayseri. Dedigim gibi belki Adana'li.
Cok da onemli degin nereli nerde gectigi. Bu kadar sacma hareket eden motorcu olamaz. Sadece ozenti olur.
-
Nedense bi yorum daha yazasım geldi. Önceki yorumu motor üstünde yazmıştım.
Gelelim bu velete!!
Beyaz Bmw'den dayak yiyen tipten ne farkı var.?
Onun mevzusuda eminim ki böyledir.
Memlekette o kadar MAL varki adam tedbir amaçlı korna(hatta çan da diyebiliriz) basmış.
Nedenmi?
Senin o salak kafan yerindemi değilmi diye.
Ulan sığır. 125cc motoru sürerken kendi kendine tribe giriyorsun,adam kaç metre tramvay sürüyor saygısızlık yapıyorsun hırt!!
Çok samimi bir arkadasımın Cevizlibağ'da tramvayda, babasının iki bacağı koptu adam sesini çıkarmadı.
Adam makinist kornaya bastı ben dalgındım dedi. Sende gelmişsin ne basıyoooonn!??
-
e action camların alınması ve youtubeda bir kanal açması bukadar kolayken geriye ilgi çekmek için düşünülmesi kalıyor.ülkemizde ivedik gişe hasılat rekorları kırıyorsa ,haberler bile enkırmen lerle sunuluyorsa ,araç tanıtımlar bile teknolojik anlatımdan ziyade laga luga ile zevkli kılınıp sanki çok yararlıymış gibi lanse ediliyorsa dahada söylemek istemiyorum onca örnek var:D bu çocukta seviyesiz başlarının aç duyguları için böyle ilgi çekici birşey yapmış .başarılımı artık seviyenize göre !!! ünlü oldu yolun acık olsun ancak burada fenoman olabılırdın bu halinle
-
Uyarmakta kabahat olmuş, zamane gençliği enteresan
-
Tramvay sürücüsü malesef ışığı sallamayan bir çok motosiklet sürücüsünün olmasından dolayı korna çalarak motosikletlinin hayatını tehlikeye atmaması için uyarıyor. Arkadaş buna neden bu kadar içerlenmiş anlamak gerçekten zor. Bana da kameraya şov yapıyor gibi geldi. Tramvay sürücüsü olsam yav he he der geçerdim :-)
-
Bu arkadaşı havaalanlarından uzak tutmak için acilen yasa çıkarmamız gerekiyor. Mazallah çok sıkıntılı şeyler olabilir. :D
-
-
merhabalar ben genç motorcu o tramvaya kafa tutan benim :D işin komık yanı 17 yaşındayım allaha şükür kendim çalışarak aldım. orda benım tek hatam adamın agzını kamerayla yaklaştırmamam olmuş o hurrıyettede kesmişler adam orda bana o'spu c'cocugu dıyor. sonradan oğrendikki sevgilisiyle kavga etmiş felan . olayın dığer yuzuu görmeden bırılerıne laf etmez iseniz daha anlaışlı gözükürsünüz. bu arada @yunusus ab,m,z senınle çok konuşmuştuk 125 megelli alacaktım işte o benim insan değşiyiyor. keske daha anlayışlı oslanız. birisi sizin anneınze hızlı durdunuz dıye hadı onunda gectim sanki 4 4lük motosiklet kullanıcısınız hıcmi birniz emnıyet şeritinden gitmedi? aradan gecmedi? arabnın dıbınde anıden durmadı hadi onuda gectimm. hiçmi birniz apaçıl yada 1 seferliğine bile yapmadınızda başkalarını eleştiriyosunuz burda gercek abiler var sanırdım 1 yalan habera kanıp baskasının karakteri hakkında yorum yapıyosunuz yazık! iyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
fstx adlı üyeden alıntı
Tramvay sürücüsü malesef ışığı sallamayan bir çok motosiklet sürücüsünün olmasından dolayı korna çalarak motosikletlinin hayatını tehlikeye atmaması için uyarıyor. Arkadaş buna neden bu kadar içerlenmiş anlamak gerçekten zor. Bana da kameraya şov yapıyor gibi geldi. Tramvay sürücüsü olsam yav he he der geçerdim :-)
yorum yukarda ben vıdeoyu cekenım saygılar.
-
Bence sorun cbr125'de.Makina deli, adamı gaza getiriyor
-
buğratuncer adlı üyeden alıntı
merhabalar ben genç motorcu o tramvaya kafa tutan benim :D işin komık yanı 17 yaşındayım allaha şükür kendim çalışarak aldım. orda benım tek hatam adamın agzını kamerayla yaklaştırmamam olmuş o hurrıyettede kesmişler adam orda bana o'spu c'cocugu dıyor. sonradan oğrendikki sevgilisiyle kavga etmiş felan . olayın dığer yuzuu görmeden bırılerıne laf etmez iseniz daha anlaışlı gözükürsünüz. bu arada @yunusus ab,m,z senınle çok konuşmuştuk 125 megelli alacaktım işte o benim insan değşiyiyor. keske daha anlayışlı oslanız. birisi sizin anneınze hızlı durdunuz dıye hadı onunda gectim sanki 4 4lük motosiklet kullanıcısınız hıcmi birniz emnıyet şeritinden gitmedi? aradan gecmedi? arabnın dıbınde anıden durmadı hadi onuda gectimm. hiçmi birniz apaçıl yada 1 seferliğine bile yapmadınızda başkalarını eleştiriyosunuz
burda gercek abiler var sanırdım 1 yalan habera kanıp baskasının karakteri hakkında yorum yapıyosunuz yazık! iyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
yorum yukarda
ben vıdeoyu cekenım saygılar.
Önce Türkçe yazmayı öğren! Sonra kendi savunmaya çalış, ERGEN.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)