Aga bu gençMotorcu değilmi?
Aga bu gençMotorcu değilmi?
Dört tekerlek bedeni, iki tekerlek ruhu taşır!
senin sorununun çözümü aslında dayak..dayak yersen kendine gelirsin...şu an yaşın gereği dayak yemezsin ama asker ocağında senin gibileri muma çeviriyorlar...harbi neden bu kadar salaksın sen...uyarı kornasından kendine malzeme çıkartabiliyorsun...dağa ağır yazardım ama inşallah ıslah olursun...olmazsanda ıslah ederler..
inşallah tez zamanda zopa yersin..tımar gerekiyor...
ve bence kameran olmasa bu ahmaklığı yapmazsın..işte hep bu kameralar yüzünden..yanlış ellerde kendini rezil etmişsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Makinist gayet normal bir şekilde motosikletli ergeni kendini öldürmesin diye uyarmış. Bu malda kendi kendine tribe girmiş.
Bu tipler yüzünden adımız serseriye çıkıyor.
İşte bunlar hep kamera yüzünden
gençler sürücüyü tespit ettik. zekasında biraz eksilme olmuş okadar.
Videoyu izlemeye dayanamadım ama tramvay daki dayı motorcu dalgın olabilir diye uyarmak istemiş geçse zaten olan motorluya olacak , yanlış bir hareket olmuş.
Böyle adamların ehliyetlerini alıcaksın. Bari bizim adımızı lekelememiş olur.
Aptal la bu bebe
Ben senin önüne kırıyor muyum? Senin önüne geçtim mi? !!!!!!! ULAN NE GULDUM YA HAHAHA BENCE KAMERA TAKMAYA DEVAM ETMELI KARDESIM =)
Seni İstanbul trafiğine bekleriz. Bağcılarda günde 100 kavga garantin var.
En sonunda da tramway makinistine ''bi sağınıza soluunuza bakın '' diye de sitem ediyor :D
herkes ağzına geleni söylemiş. tamam genç arkadaşımız hatalı da siz de b*kunu çıkartmayın. aptal salak vs diyen arkadaşlar, sizin yeğeniniz kardeşiniz vs. kimseniz yok mu ? insanlık hakkaten ölmüş.
Bu arkadaşin şansına hep sakin insanlar denk geliyor
Aynisini bir otobüs şoförunede yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. trafikte her hata yapana el kol yapıp laf söylüyor bu ergen arkadaş. Birgün o havaya kaldırdığı elini bir tarafina monteleyip ustunede motosikletini kaynak yapacaklar. O gün geldigindede YouTube kanalında "motosikletimi biryerime kaynak yaptılar darp edildim" diye video atacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)