Motoru aniden çok fazla yatırdınız gibi geldi bana.
Ucuz atlatılmış, 90 'la olsa fırlatıp atmıştı.
Geçmiş olsun. Video tarihine dikkat etmedim, bu günlerde olan bir şey mi? Hava sıcaklığı nedir? Aşağı yukarı fikriniz var mı? Lastikleriniz ne marka ? Ve yılı hk. da bilgi paylaşırsanız fayda sağlar.
Video kayıt yapan arkadaşda ilk virajda kamyona girmiş yani, çok şükür ki kamyon fln yok ortada.
Shamy forumda olaydi hem motora hem size ne yardirirdi be.
Hellas geri gelmis bu arada Versys'i cirkin buldugunu yine kendine has uslubuyla ifade etmis. Tracer 700'u de begenmis, cok sevdigi V-Strom'a rakip demis.
Motosiklet odakli troller oburkulerden daha sevimli yaw.
Viraj yapmak cok guzel birsey... Gercekten sizlerde cokta guzel viraj yapiyorsunuz , sizin gibi insanlara bakip bakip keske bende yapabilsem diyorum ama yapamiyorum maglesef daha dogrusu yapmak istemiyorum...Motosiklet zaten tehlikeli bir arac tehlike carpanini arttirmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Bu seferlik şans torbanizdan cekmissiniz gibi iyi kurtarmissiniz
Havalar yüzünden asfaltlar soğuk yere sülük gibi yapışan lasikleriniz yoksa risk almayın zevk alıcam derken başınıza dert almayın
Tebrikler güzel refleksler
Şu viraj işini gereksiz buluyorum. Yarış pisti yok ortada, deniz kenarında, hatta uçurum kenarında sürüp, intihara meyilli hareketler yapmak bana ters.
Sanırım yaşlandım artık. 140 hızı görünce : Lan!! diyorum. Bazı kardeşler bana kızabilir ama, bu virajlarda çok gittim geldim. Eskiden korkuluk bile yoktu. Araba ile bile çok tehlikeli buralar. Ki mevcut refüj demirleri çok alçak ve keskin. Aşağısı metrelerce uçurum ve kayalık. O bölgede sera kamyonetleri, traktör vb. çok araç çıkabilir önünüze, direkt uçurumdan uçarsınız. Toparlama şansınız çok az olur. Yapmayın etmeyin bu hareketler bu yollarda ölüm demek.
Sağlıcakla.....
Kameraman arkadaşa biraz benzin almak iyi fikir olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)