Az çok Türklerin de tanıdığı spam'cı WALTERRIFIC sürüş esnasında telefon kullanırken kaza yapıyor.
Az çok Türklerin de tanıdığı spam'cı WALTERRIFIC sürüş esnasında telefon kullanırken kaza yapıyor.
Telelfon tutucagi almiyoruj bu yuzden . Motor kullanırken cok daha fazla konsantre olmamız gereklı, yola tum dıkkatımızı vermelıyız.
Bir konuda vlog cekerken dıkkatın dsgılıp dagılmadıgı,kazaya sebebıyet vermesı acısından. Kendı kendımızede konussak bıle konsantrosyonu bozmuyor mu ? Ne dusunuyorsunus ?
Ben tam ölürsün diyecektim, ama ölmemiş,bir dahaki sefer olursa kesin ölür!
ben de motosiklet kullanırken telefon/navigasyon tutacağındaki telefonumdan müzik değiştiriyorum ama bu keko gibi tamamen yol ile alakamı keserek değil.
Şanslıymış yine, bu kafayla illa kaza yaparmış, en azından küçük bir kaza olmuş.
Kesin manita watsap dan meme resmi attı.Yoksa insan düşmek için bu kadar mal olamaz .
Aynı anda kafana kaskı takke gibi geçirip bir de ağzına sigara aldın mı on numara olur.
Farkettiği ilk anda telefonu atıp rahat kurtarırdı aslında,böylece hem telefon hem motor hemde kendisi gitti
Malesef on yıl oldu ki hemen hemen benim dizden bacağımı kırıp halen problem yaşadığım günün başlangıcıydı telefonla ilgilenirken kaza yaptığım gün. Benim kisi bu kadar ileri seviyede değildi ama cepten telefonu çıkardım kimin aradığına baktım cebime koyma çabası içindeyken virajın dibini boyladım ve yaklaşık 9 ay kadar yürüyemedim. Dizden kırıldı bacağım.
çalışırken sürekli telefonla oraya git buraya git diye arıyorlar. bana ibret oldu. bundan sonra güvenli bir yerde durmadan telefonu açmayacağım. müzikçalardan şarkı değiştirmek için de kumandayı daha ergonomik bir yere yapıştırmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)