2006 aprilia rs 125 videosu sesini performansını merak edenleri için,
video da ben en fazla 139km/h yaptığını gördüm...
http://www.youtube.com/watch?v=aknSV0zsA5U&search=rs125
2006 aprilia rs 125 videosu sesini performansını merak edenleri için,
video da ben en fazla 139km/h yaptığını gördüm...
http://www.youtube.com/watch?v=aknSV0zsA5U&search=rs125
güzel motorlar ama 2 zamanlı 20 bin 30 binde motor yenilemek gerekiyormuş...Paylaşım için sağol ama rahat 200 görüyorlar
benım keeway boyle yururmı yahu
bu motorun hastasıyım
Yeni yine yeniden
güzel ama 2 zmnlı işte..
CBR 600F Honda,
fiyat çok ztn başlangıç motoru olarak düşünüldüğü için daha makul fiyatlı 2. eli iyi olan bi alet almak daha mantıklı...görünüş faln filn ii ama adamın başını ağrıtır
aprılla 2 zmanlıda ısrar edıyor bır bıldıgımı var acaba
Yeni yine yeniden
bi tane ankarada bi dükkanda gördüm. nefis bi alet. biraz pahalı ama çok özel bi alet bence.
ufak bi karşılaştırma yapalım
GT 250 R mı rs 125 mi ??
tabiki rs 125 200 görüyo diyolar am kısa vadede rs uzun vadede gt250r her neFutureShock adlı üyeden alıntı
kadar maksimum 170-175 hm/hız yapsada...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu siteye üye olan bi arkadaş yazmıştı geçen okudum gt 250 r la 190km yaptım ama daha rodaj bitmedi daha hızlı gidermi die soruyodu??Bilooo adlı üyeden alıntı
ne kadar doğru bilemem tabi.
oha abicim ya.. ne 190ı... bu motor 5. vites redlineda hatta redline'a yarıya kadar girmiş vaziyette 165 yapıyo.. oda yokuş aşağı.. çatlatarak.. nası 190 ?_.. inanmayanlar için videoyu yollicam..
CBR 600F Honda,
Ben de gt 250 r almayı düşündüğüm için okuduğum da sevinmiştim valla.
190 güzel hız yani.
işte linki.. hyosung gt 250 R ın max hız videosu.. alıntıdır..
dikkat ederseniz yol yokuş aşağı.. yol düzleşirkende hız düşüyo 158 lere..
CBR 600F Honda,
hikaye dostum bunlar bunları yazanlar büyük ihtimalle bayi çalışanları falan motorun albenisini artırmak için yapıyolar buna haksız rekabet denir bu forumları genelde takip ediyolar çünkü...FutureShock adlı üyeden alıntı
bu arada video'da güzelmiş alet güzel kaçıyo egsoz görüntüsü ve sesi hariç herşey 10 numara bence
dostum hani nerde linki eklemeyi unuttun sanırım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
pardon ya ekledim zannettim.. http://www.hemenpaylas.com/download/...axhiz.wmv.html
buyrun..
CBR 600F Honda,
tamamda uzantıda falan hiç hyosung yazmıyo bu motorun gt250 olduğunu nerden anlıcaz
Gerçekten çok fena takip ediolar siteyi.Bilooo adlı üyeden alıntı
Ben geçen ay kaskımı alırken ( airoh ) forum da soruyodum arkadaşlara neden bulurum die.Sonra bayii aradım bu kasktan avrmı elinizde dedim.Forum da yazan sizmiydiniz dedi
çünkü elimde hyosung 250 gt R a ait çok videosu war.. toplu indirmiştim.. ve kadranı araştırırsan gt 250nin..
CBR 600F Honda,
kerım gt250 mı almak ıstyon napıyonnn
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)