http://video.google.com/videoplay?do...55794&q=yamaha
Arkadaşlar video'nun sonuna bakmadan sakın kapatmayın çünkü ; "NASIL OLUR BU YAAA...! ! !" dediğiniz anda videonun sonunu izleyince anlayacaksınız.....
http://video.google.com/videoplay?do...55794&q=yamaha
Arkadaşlar video'nun sonuna bakmadan sakın kapatmayın çünkü ; "NASIL OLUR BU YAAA...! ! !" dediğiniz anda videonun sonunu izleyince anlayacaksınız.....
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
walla çok süper aletler hayyran kaldım.nası dengede durduğunu anlamamışken ön kaldırdıya şuurumu yitirdim.ve bayada hızlı gibi duruyo..
evet ya gercekten cok güzel bir oyuncak yapmıslar toyrus da chooper vardı belli hızda kullanırsan iki teker üzerinde gidiyordu yanlarında düşmesinde diye iki tane teker koymuslar ama bunlar çok tatlı paylaşım için teşekkürler
güzel videoymuş saol
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bunları nerden buluyonuz yav super
Yeni yine yeniden
eline saglık ne guzel bır vıdeo mus
Kawasaki z750s O Bir Aşk
o kadar kucucuk sey ve super bir denge walla hayran kaldim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
paylasima tesekkurler ama bence sacma bi video..yersiz yere hizlandirma yapmislar ayni goruntu bi kac kere hizlandirma yapmislar..bence hic hos olmamis..genede tesekkurler..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
İyide kardeş ordaki motor yamaha RACE 1 değilki sadece oyuncak bu kadar eleştirmenin manasi negazman adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
Geçenlerde bunlardan daha büyük üzerine çocuk binebilen akülü motorların şovunu görmüştüm. Minikler akıl almaz numaralar çekiyordu..Eline sağlım paylaşımın için teşekkürler..
güzel video eline saglık ama adamlar o motorda o dengeyi oluşturmak için bayaa ugraşmış olmalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)