Kendin Kirlet, Kendin Yıka.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ondan sonra motorda neden çıkmayan hareler sıcak su gelmiş gibi izler şasede arka maşada bişey akmış gibi izler var diye düşünür durursunuz.
bu tarz beyaz köpükleri özelliklede 1 tl olanları kULLANMAYIN motorda kalıcı lekeler bırakır KOSTİK oranı yüksektir.
motoru sıcakken yıkamayın,basınçlı suyu yakından tutmayın.
nacizane tavsiyler
-
Bende topkapı petrol ofisinde yıkıyorum ama burada köpük 2TL su 2 TL, kazıklıyorlarmış benii Kesin izlemek isteyen çıkar, örnek ben
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
Bende topkapı petrol ofisinde yıkıyorum ama burada köpük 2TL su 2 TL, kazıklıyorlarmış benii
Kesin izlemek isteyen çıkar, örnek ben
Bizim burda köpük 1 tl su 1 tl nasıl olucak şindik
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
MeNGuC adlı üyeden alıntı
Al işte. Neredir oralar
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
Ben 5 tl ye yikatiyorum kendim ugrasmiyorum. Önceden 2-3 tl veriyordum son gittiğimde zam yapmışlar 5 tl istediler:(
-
Moderatör
Bizim burada köpüğe 1 lira atıyorsun su beleş hemide yıkamacı kendi yıkıyor.
-
Al işte. Neredir oralar
istanbul esenyurt
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Bizim burada köpüğe 1 lira atıyorsun su beleş hemide yıkamacı kendi yıkıyor.
Bizim burda benzin alana yıkama bedava üstüne hızlı cila atıp birde el öpüyolar YOK ARTIK
-
Bende topkapı petrol ofisinde yıkıyorum ama burada köpük 2TL su 2 TL, kazıklıyorlarmış benii
Kesin izlemek isteyen çıkar, örnek ben
geçen hafta motor soğumadan tazyikli suyu basan sen miydin yoksa
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
MeNGuC adlı üyeden alıntı
esenyurt un neresinde hangi istasyon tam girişte bi opet varda tek çalışıyo hep dolu oluyor
-
IRau adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
esenyurt un neresinde hangi istasyon tam girişte bi opet varda tek çalışıyo hep dolu oluyor
Tem çıkışı esenyurt hemen shell var orda yıkatıyorum opet aytemiz totel hepsinde aynıdır tahminen
Benzini şelden aklı kelden
Ben kendim yıkıyorum adamlara versin taziğikle motoru ağlatırlar ondan parayı ver köpük sık fırçayla ufaktan veya sünger bulundur ve suyu da uzaktan çiçek
-
Ahahh
Yemeyin hocam bu video kasten cekildi :/
-
IRau adlı üyeden alıntı
Yok bir aydır yıkamıyorum, hasta olmasın diye Her ne kadar benzinlikte olsa motorun soğumasını beklerken bir sigara içerim
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)