Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

mt07 kaza

Motovento
    REKLAM ALANI
    typhoonn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon Freedom 250
    Insanlari elestirmeye eksiklerini gorup ha bir gayret ortaya cikarmaya ne kadar da merakliyiz.. Elestiri mesajlari ona gelen karsi elestiri mesajlari kendini kanitlama cabalari falan filan.. Siz gidin bisiklet kullanin ben motora bir felsefesi var diye motorcular normal insanlardan farkli diye heves ettim iyiki sizi gormemisim kotu ornek teskil ediyosunuz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Yaşı ve tecrübesi nedeniyle en büyük o. Beyler bu kullanıcı King ona göre yani tepki vermeyin o her yorumu yapabilir.
    Ben şahsen açılan konularda o arkadaşın yaptığı yorumlardaki egoya hep gülüyorum . Siz de gülün ciddiye almayın . Forumda bu tipler belli zaten ... En büyük o, o bir şampiyon. O en büyük motorcu, o en doğru motorcu. Onu eleştirmek isterseniz yaşınız ve km tecrübeniz ondan çok olmalı. Hatta uslubu için de eleştiremessiniz o bir şampiyon evi kupalarla dolu...

Ben sana şampiyon olamazsın demedim, ben sana .....
    speed_dream bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşı ve tecrübesi nedeniyle en büyük o. Beyler bu kullanıcı King ona göre yani tepki vermeyin o her yorumu yapabilir.
    Ben şahsen açılan konularda o arkadaşın yaptığı yorumlardaki egoya hep gülüyorum . Siz de gülün ciddiye almayın . Forumda bu tipler belli zaten ... En büyük o, o bir şampiyon. O en büyük motorcu, o en doğru motorcu. Onu eleştirmek isterseniz yaşınız ve km tecrübeniz ondan çok olmalı. Hatta uslubu için de eleştiremessiniz o bir şampiyon evi kupalarla dolu...

Ben sana şampiyon olamazsın demedim, ben sana .....
    .........
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Kazayı yapana geçmiş olsun. Gören herkes zaten üzülür illa. Mühim olan tehlikeye biraz dikkat çekmek, onu da yapmışsın zaten. Eleştiri doğru üslup ve kırıcı olmadığında değerlidir.

Motosikleti
    gt250r
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen okulunda cuma günleri bayrak törenine katılırken, ben 125 cc ile, o zamanki adı İzmir Pınarbaşı pisti Olan pistte, balkanlardan gelen herifler ile dönüyordum. Yine sen evinde PS oynarken, ben Türkiye pist şampiyonasında yarışıyordum, Senin yaşından fazla motosiklet SAHİBİ, ayrıca senin tüm hayatın boyunca tüm araçlar ile yaptığın yolun daha fazlasını motosiklet ile yaptım ben. Yorum yazarken kim cahil kim değil, araştırmadan yazma, madara olursun böyle, senin gibiler yüzünden her mesajımda kendimi anlatmak zorunda kalıyorum ,sonra millet her mesajda niye tekrarlıyorsun bunları diye sarıyor bana.

Geçmiş olsun dedik, tecrübesizsiniz dedik, motorlarınız uygun değil dedik ders alın diye, kötümü ettik?
    Hadi bi video çekte izleyelim yada bahsettiğin gibi biriysen illaki bi kaç resim video vs vardır koyda görelim.
    Disardan verdiğin görüntü ne biliyomusun? Hayatı boyunca bu işi başaramayacağının farkında olup aşağılık kompleksiyle sağa sola saldıran bir lüzumsuz.

Geçmiş olsun bu arada,Allah beterinden korusun.
    speed_dream bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazayı yapana geçmiş olsun. Gören herkes zaten üzülür illa. Mühim olan tehlikeye biraz dikkat çekmek, onu da yapmışsın zaten. Eleştiri doğru üslup ve kırıcı olmadığında değerlidir.
    eyvallah çok sağolun.
    doğru anlaşılabilmek ne güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi bi video çekte izleyelim yada bahsettiğin gibi biriysen illaki bi kaç resim video vs vardır koyda görelim.
    Disardan verdiğin görüntü ne biliyomusun? Hayatı boyunca bu işi başaramayacağının farkında olup aşağılık kompleksiyle sağa sola saldıran bir lüzumsuz.

Geçmiş olsun bu arada,Allah beterinden korusun.
    çok ağır olmuş ama şahıs hak ediyor.
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    MT-07 nin viraj motoru olmadığı bir kez daha desteklenmiş oldu. Bir motor amacına uygun kullanılmadığında böyle oluyor. Viraj hastasıysanız SS alın kafanız rahat olsun. Ucuz diye MT-07 alıyorsunuz ama alet viraj aleti değil. Hele acemiler için hiç değil.

Yapan gene virajını yapar ancak fazla zorlamayın.

Geçmiş olsun.
    Shamy bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT-07 nin viraj motoru olmadığı bir kez daha desteklenmiş oldu. Bir motor amacına uygun kullanılmadığında böyle oluyor. Viraj hastasıysanız SS alın kafanız rahat olsun. Ucuz diye MT-07 alıyorsunuz ama alet viraj aleti değil. Hele acemiler için hiç değil.

Yapan gene virajını yapar ancak fazla zorlamayın.

Geçmiş olsun.
    Konunun kisa ozeti işte,sozun bittigi yer

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Hadi beni elestirmeyi gectim, barkı nada laf atanlar olmuş, Barkın pistin tozunu cok yalamis, bir o kadarda cadde ve degisik motosiklet tecrubesi olan birisidir. Su anda isi biraz show kismindan yapmaktadir, ama işi budur, bundan para kazanir , profosyoneldir,begenirsiniz begenmezsiniz adam iyidir, ustalarina saygilidir, klise kurallari vardir. Bir cok kisinin motosiklet ile tanismasina sevmesine vesile olmustur. Burada ona laf eden adamlar pistte tur yerler barkindan, yasina basina bakmayin, ben dahi pistte takip ederken zorlandim barkını.

Ayrica beni fircalayan agir abi diye tabir ettiginiz sahis Süleyman Memnundur. Abimizdir,hocamizdir, Türkiyeye motosiklet konusunda çok ama cok sey katmis kisidir. Hala hatrini sorarim, abimdir. Keske onun ceyregi kadar bile motosiklet konusunda tecrubeli olsak yada Turkiyede motosiklete katkimiz olabilse.
    Boyle ustalara laf etmeden once dusunun, daha dunku tecrubeniz ile ustalara camur atmayin. Hadi ben kendi halimde kaldim bu isi meslek yapamadim. Ama Süleyman abi yada Barkın gibi adamlara 2 gunluk motor tecrubenizle laf atamazsiniz.

Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boyle ustalara laf etmeden once dusunun, daha dunku tecrubeniz ile ustalara camur atmayin. Hadi ben kendi halimde kaldim bu isi meslek yapamadim. Ama Süleyman abi yada Barkın gibi adamlara 2 gunluk motor tecrubenizle laf atamazsiniz.
    Kaza yapan birini hor görmek, hakaret etmek, aşağılamak, bunu da marifet zannetmek motosiklet sürüş tecrübesi veya becerisi ile telafi edilemeyecek bir mental arızadır.

Biyografi işi tamam mı? Doluyor mu? Sonra yeniden sorarlar "Sen kim oluyorsun?" diye; yine açıklama yazmak gerekir. Bu sefer de başkaları "Neden her mesaja aynısını yazıyorsun?" diye sarar.

Biyografi, profilde.

Sadece bir tık uzağınızda.

Biyografi, sizin dostunuzdur.

Kim olduğunuzu onlara gösterin!

Biyografi.

Profilde...

Biyografi.

Hangi önemli adamlardan fırça yediniz,

kimlerden hızlı sürebiliyorsunuz,

ne kadar hızlısınız,

pistlerin kıralı siz misiniz,

hangi motorlar binilecek motordur

hepsini bir açıklamada verin. Biyografi.

Profilde.

Forumun en güzel imkanı.

Biyografi.

En uzağa kimin işediğini herkes görsün.

Biyografi, bir MT Forum hizmeti!

Motosikleti
    KAWASAKİ-R6
    Burada iki motor aynı anda viraja giriyor iç deki motor dışa doru kayarak yanındaki motora temas ediyor ve kaza oluşuyor sanırım.

Yarış yapmıyorsunuz gurup sürüşü ve gezi yapıyorsunuz, neden şartları bu kadar zorladınız, tek sıra halinde viraja girseniz bu şekilde tatsız bitmezdi geziniz.

Bu kadar basit hatalar la motor zevkinizden mahrum kalmayım, biraz daha dikkat edin bence,gurubunuz için kurallar oluşturun zevkiniz ve neşeniz kaçmasın.

Millet sınırları dahilinde,harley le, cros la viraj yapıyor, mt-07 neden viraj motoru olmuyor bunu anlamadım, bence tamamen sürücü tecrübesi, beceri ve bilgisine bağlı.

Geçmiş olsun.
    Shamy bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zaferce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza yapan birini hor görmek, hakaret etmek, aşağılamak, bunu da marifet zannetmek motosiklet sürüş tecrübesi veya becerisi ile telafi edilemeyecek bir mental arızadır.

Biyografi işi tamam mı? Doluyor mu? Sonra yeniden sorarlar "Sen kim oluyorsun?" diye; yine açıklama yazmak gerekir. Bu sefer de başkaları "Neden her mesaja aynısını yazıyorsun?" diye sarar.

Biyografi, profilde.

Sadece bir tık uzağınızda.

Biyografi, sizin dostunuzdur.

Kim olduğunuzu onlara gösterin!

Biyografi.

Profilde...

Biyografi.

Hangi önemli adamlardan fırça yediniz,

kimlerden hızlı sürebiliyorsunuz,

ne kadar hızlısınız,

pistlerin kıralı siz misiniz,

hangi motorlar binilecek motordur

hepsini bir açıklamada verin. Biyografi.

Profilde.

Forumun en güzel imkanı.

Biyografi.

En uzağa kimin işediğini herkes görsün.

Biyografi, bir MT Forum hizmeti!
    Sen hangi şarkıyı söylüyorsun ha?

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı Erhan Tosun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada iki motor aynı anda viraja giriyor iç deki motor dışa doru kayarak yanındaki motora temas ediyor ve kaza oluşuyor sanırım.

Yarış yapmıyorsunuz gurup sürüşü ve gezi yapıyorsunuz, neden şartları bu kadar zorladınız, tek sıra halinde viraja girseniz bu şekilde tatsız bitmezdi geziniz.

Bu kadar basit hatalar la motor zevkinizden mahrum kalmayım, biraz daha dikkat edin bence,gurubunuz için kurallar oluşturun zevkiniz ve neşeniz kaçmasın.

Millet sınırları dahilinde,harley le, cros la viraj yapıyor, mt-07 neden viraj motoru olmuyor bunu anlamadım, bence tamamen sürücü tecrübesi, beceri ve bilgisine bağlı.

Geçmiş olsun.
    Bisikletle bile viraj yaparsın ama bu onu viraja uygun yapmaz. Sınırlarını zorladığınızda böyle patlıyorlar işte. Bu 1 değil 2 değil sonuncusu da olmayacak. Naked ın yapım amacı bu değil.
    Shamy bunu beğendi.
    Kısaca ben;

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Çok geçmiş olsun

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Yamaha ya bildirelim Bundan böyle binilecek motorların onayını Shammy den alsın.
    Adamlar binilmeyecek motosiklet üretip çatır çatır satmışlar, ben bile almışım ve halen satıyorlar yamaha nın yaptığı çok ayıp..

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)