https://www.youtube.com/watch?v=qbb9-ok_ytw
bu video için çok fazla uğraştım video taslağını kaydedip kaydedip zaman buldukca düzenledim acaba eksik bir şey varmı bu serinin devamını 2-3--4... getiricemde daha iyisini yapayım
https://www.youtube.com/watch?v=qbb9-ok_ytw
bu video için çok fazla uğraştım video taslağını kaydedip kaydedip zaman buldukca düzenledim acaba eksik bir şey varmı bu serinin devamını 2-3--4... getiricemde daha iyisini yapayım
Arabada ziplayan elemana baya guldum sagina soluna bakmiyo ama akli gidiyo otopark olayini anliyorum sinir bozucu bi durum ama en sondaki kazaya uzuldum lask yok durumu nedir helvasi kavrulmus gibi geldi bana yazik ya bi kask takmiyorlar genel olarak begendim
Biraz da konuşmalarla süslesen bence güzel olur. Geliştirirsin bence devam
valla o arabada zıplayan adamın videosunu izledikten sonra kamerayı yükseltmeye karar verdim ama hala değiştiremedim yakında sony e falan geçicem yetmiyor yani karanlıkta kötü bu sj4000 adam gözükmüyor gözükmesi için elimden geleni yaptım gene başaramadım aslında
o kaza nın motosikletle ilgisi yok araba yaya ya çarpıyor valla aslında birine ulaşıp öğrenicem o kızın ölüp ölmediğini bende merak ediyorum
insta: veli_montana_
Bencede konuşman lazım kardeş, yoksa tutmaz uyandıriim Başarılar dilerim.
Güzel derleme .
Aman maturcuyum , kameramda vaa , herkesi döğerim , vs gereksiz atraksiyonlara girmeyesin, küfür sansürün hoş olmuş .
olmuş
Çok beğendim
Çok farklı
Xmax lı bir arkadaş benzer derlemeler yapıyor
Ama seninki güzel, montajlı, kurgulu.
Bence konuşmadan devam et.
Fazla kan görmek istemez kimse dikkat et
ortaya karışık olmuş.
bu arada o kız ölmüş mü yaa yol kenarında?
Cok guzel olmus devam et derim. Kiz ins kurtulmustur ama oyle seyler koyma.
çarpan adam ordan görgü tanıdıgının numarasını almıştı o ara ses kaydı yapıyordum telefonu var bende şahidin ne olup bittiğini sormak için aramaya çekiniyorum aslında ama aricam bir ara full video yu yaptığımda eklemek için ve çok şey eleştiricem videoyu çektiğim gibi yüklemicem
insta: veli_montana_
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)