Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uçmakdere Gezisi Hızlı Bir Bakış

REKLAM ALANI
    barisblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum. Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü viraj tekniklerine ayırıp bol bol bilgi topladıktan sonra uygulayabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm ve bolca merak ettiğim Uçmakdere' ye gittim ve iyikide gitmişim. Mükemmel bir doğa mükemmel bir atmosfer heryer motorcu dolu.
    Buyrun hazırladığım ufak bir video:
    sailor33 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Hocam memleketim diye söylemiyorum ama özellikle son 2-3 senedir yeni yapılan asfalt ile beraber, viraj tekniklerini geliştirmek için çok güzel bir güzergah oldu. Yazlığa gittiğimde gelip geçen motorluları gördükçe mutlu oluyorum. Ama 10 sene evvelki halini de görmenizi isterdim
    barisblt bunu beğendi.

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler

eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax
    Alıntı barisblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum. Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü viraj tekniklerine ayırıp bol bol bilgi topladıktan sonra uygulayabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm ve bolca merak ettiğim Uçmakdere' ye gittim ve iyikide gitmişim. Mükemmel bir doğa mükemmel bir atmosfer heryer motorcu dolu.
    Buyrun hazırladığım ufak bir video:
    https://www.youtube.com/watch?v=OBJU_V0H1gY
    Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani

barisblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Alıntı eminemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani
    Bilgi için teşekkürler, bir sonraki gidişimde mutlaka durup bir su içeceğim.

Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler
    Ben teşekkür ederim, hayat paylaştıkça güzel değil mi ?
    sailor33 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)