Uçmakdere Gezisi Hızlı Bir Bakış
Reklamlar
-
17 Ağustos 2016, 20:05
Reklamlar
-
17 Ağustos 2016, 20:15
Hocam memleketim diye söylemiyorum ama özellikle son 2-3 senedir yeni yapılan asfalt ile beraber, viraj tekniklerini geliştirmek için çok güzel bir güzergah oldu. Yazlığa gittiğimde gelip geçen motorluları gördükçe mutlu oluyorum. Ama 10 sene evvelki halini de görmenizi isterdim
-
17 Ağustos 2016, 20:37
Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler
-
17 Ağustos 2016, 20:51
barisblt adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum.
Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ
. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü viraj tekniklerine ayırıp bol bol bilgi topladıktan sonra uygulayabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm ve bolca merak ettiğim Uçmakdere' ye gittim ve iyikide gitmişim. Mükemmel bir doğa mükemmel bir atmosfer heryer motorcu dolu.
Buyrun hazırladığım ufak bir video:
https://www.youtube.com/watch?v=OBJU_V0H1gY
Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani
-
17 Ağustos 2016, 21:19
eminemre adlı üyeden alıntı
Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm
Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani
Bilgi için teşekkürler, bir sonraki gidişimde mutlaka durup bir su içeceğim.
sailor33 adlı üyeden alıntı
Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler
Ben teşekkür ederim, hayat paylaştıkça güzel değil mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)