Slalom yapıp lastiği ısıtmaya çalışırken Konak tünelinde trafik polisi ile yaşanan sayko olay
Slalom yapıp lastiği ısıtmaya çalışırken Konak tünelinde trafik polisi ile yaşanan sayko olay
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Bu olaydan yaklaşık 3 gün sonra motorun satışını verdim ceza görünmedi noterde
Sağ sol yapınca önüne geçmenizden korkmuş olabilir. Aynı şey ben arabada olsam ve sağımda biri böyle bişey yapsa kesin korna çalardım.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Abi saginda solunda araç varken lastik ısıtma bence slalom yapmasanda düz bir çizgide belli hızla giderken lastik yeterince ısınır zaten.
slalom yapmak araçlar varken tehlike oluşturabilir belki. ewet düz bir çizgide de gitsen lastik ısınıyor. ama ben ondan zevk alıyorum ve tarifsiz ufak ta olsa değişik bir mutluluk veriyor. motoru özgürce yaşamaya devam....
Lastik böyle ısınmaz, temizlenir. Arka lastik gaz açarak ya da arka fren kullanılarak, ön lastik de yol boş olduğunda yapılabilecek sert frenle çok kolay ısınır. Öteki türlü sağ sol manevralarla arabalarda evet ama motorlarda ısınma olmaz.
Aynen arkadaşlar yazmış zaten ani hızlanip fren kullanarak lastik ısıtılır slolom hikaye
"Ben sollucam doğru dur " demek istemiş gibi geldi.
Artis ya yarışa çıkacak sanki, kenarda durup ısıtma batyaniyelerini taksaydin.
Katılıyorum, verdiği haz cidden hoş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Lastik nasıl ısınır bilmiyordum ben sevdiğim için yapıyorum daha önce videoyu attığım yerde ısıtmaya çalıştığımla ilgili yorumlar gelmişti, aydınlanıyorum.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Slalom demissiniz, bende videoya ne yapmis meraki ile girdim. Eglencesine basit bir sey. Herkes yapiyor. Lastik isitmak degilde, eglence deseniz bence daha anlasilabilir. Bence polis gereksiz uyarmis. Ancak tabi etrafta arac yokken yapilsa, diger suruculer heyecanlanmaz. Polis yanlis anlamis olabilir sizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)