HP2R trafiğe çıkışı yasak makineyle,caddede gazlamak
Modatörler gelir,şimdi temzilerler demedi demeyin
HP2R trafiğe çıkışı yasak makineyle,caddede gazlamak
Modatörler gelir,şimdi temzilerler demedi demeyin
Acunda terlikle hız denemesi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Okan Bayülgen ya da dengi birisi slip mayoyla stopie denerse trio tamamlanır.
Utku da Sorento'yu parçalıyor
Sonra apaçi kukaçi diyince laf ediyorlar. Utanç verici gerçekten.
Adam milli idarenin darbeyi bertaraf etmesini kutluyo. Darbeye biz de karşıyız da bundan sonra Kenan Sofuoğlu'na laf söyleyeni darbeci ilan edecekler ben ona yanarım
Adamlar haklı, çünkü uluslararası bir turnuvada şampiyon olunca ülkende otorite ve tek doğrucu oluyorsun. Yoksa turnuvanın, bir kupa biraz paranın ne anlamı var?
Face de video nün altında ki yorumları okudum keşke okumaz olaydim. Ben de bu ülkeden bir şey olduğunu artık ahir ömrümde goremeyecegimi kesin kanaat getirdim.
Bu yorumu yazan zevatlar olecek(katranı kaynatsan olur mu şeker cinsi.......) Onların evlatlarıda ahir ömürlerini tamamlayacak anca ondan sonra ki nesil o da belki 25+ 70 =95 yıl vay babam vay
Zengin çapkınlık yapar adı playboy olur , fakir yapar adı sapıklık
Zengin şarap içer adı gurme olur elit olur , fakir içer şarapçı
Zengin gezer adı seyah olur fakir gezer avere
Zengin saç sakal bırakır retro erkeği , fakir saç sakal bırakır berduş.....
Bu muhabbet böyle devam eder.
Olaya yorumum ise Kenan halis muhlis zibidi apacahidir hem de en hassından.
Kenan seviciler hala ortalarda yok, garip.
3. ligin şampiyonunu dunya sampiyonu sanmakda ayrı dert
o manifold ne güzel ışık saçıyor öyle
Yalnız forum seviyesini konuşturmuş.
Adamın face sayfasında olumsuz yorum yapanlara dümdüz küfür ediyorlar.
Etrafındaki kalabalığı buradan hayal edin : )
O bir Kenan Sofuoğlu. O bir profesyonel. siz sakın denemeyin.🏁😄
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...milletin-tanki
Halkça demokrasi nöbetimizin, darbecilere karşı verilen gözdağının temsili hep bunlar!
Şu adamı amma abartıyorlar yav 4. klasmanda kendinden 10 yaş küçük insanları geçerek birinci oluyor.Sonra vay efendm birinci oldum.Biraz motordan anlayan adam biliyor zaten bunun ne olduğunu.Eskiden severdim de adam gittikçe çomarlaştı.Ne takip ederim ne de severim kendisini.Umarım trafiğe açık yerde yaptığı yasadışı gösteri ile kaza yapar.
Eminim Kenan sever forumdaşlarda farkındadır durumun, o yüzden bir tepki vermiyorlardır, bir çok konuda görüşleri uymayan insanlar topluluğu olsakta, en nihayetinde konu motosiklet olunca tecrübelerimizin ortak nokta oluşturması çok normal.
Bunun dışında Kenan'ın şampiyonluğunu küçümsemek bence doğru değil, en nihayetinde bir kere şampiyon olmamış, o kadar kolay olsa millet sbk da, motogp de 15 inci olacağına gelir burada şampiyon olurdu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2016...d_Championship
Son yıl yarışan kişilerin yaşlarına baktım, 19-20 de var 34 de var. Genel 22-29 arası. Kenan 31 yaşında. Yani bu şampiyonada yükselme ihtimali olan yetenekli genç Yarışçılarda var, yıllardır başarılı olmaya çalışanda, tutunamayıp ya da çok iyi performans gösterip şampiyona değiştirende.
Bu konuda benim görüşüm de, futbolla örneklersek motogp = Laliga , SBK = Premier Lig ise Kenan Serie A da yarışıyor. Yani şampiyonluğunu küçümsemeye gerek yok, sonuçta Kenan'ı geçip şampiyon olan ya SBK ya, ya MotoGP ye transfer oluyor.
Ama diğer her hareketi fail ne yazık ki.
Bütün yorumları tek tek okudum ve Forum'la acayip gurur duydum. dedikleri gibi face'te instagramda bunlara benzer şeyler yazılsaydı küfürler, eziklemeler havada uçuşurdu. Kenan Sofuoğlu iyi bir yarışçı olabilir ama iyi bir sporcu değildir. Kimseye örnek olabilecek karakterde olduğunu da düşünmüyorum ayrıca.
Her şeyi geçtim. Bide bunu marifetmiş gibi kendi facebook sayfasında paylaşması... Ergen bile bunu yapmıyor...
Kenanseverdim.
Kenansavar oldum.
Olmadı be kenan abi.
Pişman mıyım.
Galiba evet.
Reisist şampiyonu geçilmeyen köprüden, kotayı doldurana kadar her gün 8:00-17:00 400 km ile git gel mesai bekliyoruz. Bunun için kpss puanına da gerek yok, torpil işler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)