http://www.bofunk.com/video/3471/men...y_sitting.html
hadi canim sen de... firindaki yoksa senin oz cocugun mu? bu kadar da beceriksiz olamazsin.......
kadin isi diye elini vurmadin diye, bak az daha....
http://www.bofunk.com/video/3471/men...y_sitting.html
hadi canim sen de... firindaki yoksa senin oz cocugun mu? bu kadar da beceriksiz olamazsin.......
kadin isi diye elini vurmadin diye, bak az daha....
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ya küçük çocuklar gibi kadın erkek kavgası yapıyosunuz yaa
işin kotusu de bu...
bu yasa gelmisler, haala.. yok kadin kaski takinca, yok kadin araba kullaninca, yok kadin motor kullanirken hangi seritte duralim...
biz bas kaldirinca "kavga ediyor" mu oluyoruz.
aaaa... ayip ama
ya herkez hata yapar. tamam. niye bu kadar telaş yapıyorsunuz onu anlamadım. bayanların büyük bir çoğunluğu trafikte dikkatsiz. erkeklerde böyle. erkekler hata yapmaz demiyoruz ya
abartmıslar yaaa bu ne boyle o kadar da degıl yanı.
kadın erkek esıtlıgı dıye bısey varmı kı bız baskaldırınca soyle boyle oluyor dıyosun. yapmayın.
olay ustunluk ya da sorumluluklar ya da vıdeoya gore degıl kı...
ac gozunu etrafına bak cezerye esıtlık yok. ne turkıyede ne de dunya da.
gercekcı olalım bıraz. ıkı cınsın de ustunluklerı farklı eksıklıklerı farklı.
hala bu konulardan konusmaya ne gerek var kı gıtmeyın ustune boyle konuların artık yaaa. erkek kadına kadın da erkege muhtactır bunu kımse ınkar etmıyo o da en gercek olanı ya.!
sen degılmıydın kı daha gecen bayan soforun yaptıgına asırı ve ters tepkı gosteren? ne farkın kaldı ki?
neyse olmamıs işte
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bak iste olay burda kopuyor abicim.. ben kadin-erkek demeden, yanlisi elestiriyorum..
bunnar "kadin" boole kask takar, kadin soole salaktir die dolaniolar ortalikta, ona fitilleniyorum
Zavallı
Çocuktan bahsediyorum tabi.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kim salak dedi ya. bi video için bu kadar şey yapılırmıcezerye adlı üyeden alıntı
bu tabiatın kanunu ya erkekler kadınlara her zaman laf atar kusurlarını gosterır ne var bunda bu burda degıl kı her yerde. neden cunku kadınlar ıster ki erkekler kadınlara ılgı gostersın konu kadın olsun onlardan konusulsun. sonuc mu bu sekılde olur erkekler kadınlara bı ıkı laf atar sonuc ta bu sekılde olur ıste. olay sosyolojık yanı. ne bılım belkı de erkeklerın ısyanı mı dııım ya da her zaman kendını genelde uklala olarak goren kadınların kusrularını gostermek mı bılemıyorum net olarak bı kac nedenı olabılır. sosyolojık bı olay bu. bunu garıpseyıp te femınıst tavrını takınmaya gerek yok yaaa.
baksana her zaman kadınlara laf atılır cınsıyet tartısması her zaman yapılır yaaaa.
sanmakı burda yapılanlar bakın ıste kadın mılletı budur dıye bır sosyal mesaj ermek degıl ki burda. amac tartısma bıraz latıfe bıraz laf kondurma eglence odaklı bısey bu. erkekler bu sekılde dusunur.
kadınlarla erkeklerın de ayrıldıgı temel noktada bu işte; aslında fark dusunce tarzı,kadınlar genelde bu tıp seylerı cok cıddıye alır daha dogrusu hayatı cok cıddıye alır gercek ve saka ya da latıfeyı bazen ayıtedemez. duygusallıktan mı yoksa baska nedenlerden mı bılemem. onu da sız soyleyın.
aslında onu da bılıyorum da daha fazla tartısma ortamı yaratmaya gerek yok.
neyse etrafına bak sadece fazla cıddıye almayın hayatı yaaa
saygılar
salak kelimesini kullanan , gece ruyasinda kadin dovecek olan Akira dirmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
aman amannnnnnnnnnnnnn...................trenox adlı üyeden alıntı
yazikkkkkkkkkk
:DDDDDDDDDDDDD
ayrica cok komik
kusura bakma, yazinin ilk 3 satirinda koptugum icin gerisini okuyamadim, hemen yorum yazmak istedim:D:D:D
yahu... sevilmek isteyen herkes ilgi ister. kadinlar mi ilgi ister sadece. erkek de ister cocuk da ilgi ister. bu durumda sen git o cocugu da assala ilgi isteyen erkek kardesini de assala ki, senin onlari sevdigini anlasinlar git cocuklara laf at. kiz erkek, ayirma, ilgi isteyen herkese laf at.
insan ilgilendigini "karsisindakinin kusurlarini gostererek" mi belirtir????
bu nasil bir anlayis?
insan sevdigini mutlu gormek ister..
bu ulkede kadin-erkek le ilgili yiginla tabu varken.. eh tabi, ilgi gosterme yollarini şaşırmış olabilirsiniz..........
Not: tümünü okudum simdi. hafife alinacak birsey yok.
neden her soylenene verecek bır cevabınız varkı?
konfısyus demıs bunu: asla bayanlarla tatısmayın kaybedersınız. onların her lafa soylecek bır tezı vardır.
haklısın cezerye
dostuz
nede güzel söylemiş. onun ağzına sağlık. gerçekten çok doğru söylemiştrenox adlı üyeden alıntı
ben nikine bayıldım
fakat olmamış işte.
ya, birisi de cikip "haklisin" diyor sonunda, onun da ictenlikle soylenip soylenmedigini anlamiyorum...
butun iyi sozler biyik altindan??????????????????butun kotu sozler "direk olarak" ?????????????????????????????????????????????????? ???????????
toplumsal olarak, genel olarak boyleyiz zaten. sadece size soylemiyorum
yahu cezerye senin bayan olduğunu yeni farkettim inanırmısın...tam feministmişsin...kızma hemen taammı bize...bayanlar bizim başımızın tacıdır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
daha yenimi anladın abimete_han adlı üyeden alıntı
Karşı cinse neden ''bayan'' dendiğini anladım link çok bayıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)