Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kapıdağ Yarımadası Gezisi

REKLAM ALANI
    barisblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Merhaba arkadaşlar motosiklete yeni başlamış biri olarak boş bulduğum her anı gezerek yeni yerler keşfederek geçiriyorum, şuan için gezilerimi tek başıma yapıyorum ve motor üzerindeki hakimiyetimi arttırmaya çalışıyorum amacım alışılmışın dışında yerler bulmak şehrin stresinden uzaklaşmak ve dinlenmek. Motor sürerken aldığım zevk gün geçtikçe büyüyor belkide dedikleri gibi bu işin zevkini birkere aldığınızda birdaha bırakamıyorsunuz. Burada da güzel bir gezimden birkaç kesit ile oluşturduğum videoyu paylaşmak istiyorum sizinle.

Gezmek isteyen sorusu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ3ncTc0vpw
    adm12 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Kapıdağ yarım adası rotası harikadır. Geçen sene eylülde oraları gezmiştim.http://www.motosiklet.net/forum/etki...-22-eylul.html

Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Şimdi inceledim bende gezinizi kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş, ben manastıra gidememiştim şimdi sizin fotoğraflarınızda gördüm keşke gitseydim diyorum. Yol hakkında bilgi sahibi olduğum için birdahaki sefer çok daha zevkli bir gezi olacağına eminim benim için. Resimlerinizde gördüğüm benimde geçtiğim en güzel köy orası özellikle toprak yol beni çok zorladı ama bitişiyle başlayan asfalt ve o mazara muhteşemdi. Aslında anlatılacak bahsedilecek okadar çok şey var ki bu kısa rotada burada ne resimler nede videolarla anlatamayız.
    adm12 bunu beğendi.

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Gecengun yaptim manastirdan dolastim bende arkadasla guzel yerler her sene giderim dolasirim karadag var bide bandirmada oturanlar bilir dutlimandan girip karacabeyden cikiliyor kapidag kadar guzel olmasada tavsiye ederim

Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Alıntı truck123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecengun yaptim manastirdan dolastim bende arkadasla guzel yerler her sene giderim dolasirim karadag var bide bandirmada oturanlar bilir dutlimandan girip karacabeyden cikiliyor kapidag kadar guzel olmasada tavsiye ederim
    Bahsettiğiniz güzergah haritada ormanlık alan olarak görünen bölgeden mi gçiyor acaba? Biraz daha detay verirseniz birdahki sefere gitmek isterim o bölgeyede. Genelde doğa içerisinde ormanlık alanların olduğu bölgelerde seyehat etmek daha güzel benim için o yüzden sık sık İstanbul da Belgrad Ormanının olduğu tarafta geziyorum mükemmel bir his veriyor insana, tabi daha az trafik olmasını terci ederdim.

İstanbu' un avrupa yakasında bu şekilde güzel rotaları olan varsa paylaşsın önümüzdeki hafta iğneada ya gitmeyi planlıyorum tavsiyesi olan var mı?

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Alıntı barisblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi inceledim bende gezinizi kesinlikle çok güzel bir gezi olmuş, ben manastıra gidememiştim şimdi sizin fotoğraflarınızda gördüm keşke gitseydim diyorum. Yol hakkında bilgi sahibi olduğum için birdahaki sefer çok daha zevkli bir gezi olacağına eminim benim için. Resimlerinizde gördüğüm benimde geçtiğim en güzel köy orası özellikle toprak yol beni çok zorladı ama bitişiyle başlayan asfalt ve o mazara muhteşemdi. Aslında anlatılacak bahsedilecek okadar çok şey var ki bu kısa rotada burada ne resimler nede videolarla anlatamayız.
    Kesinlikle o yollarda yaşananları fotoğraf ve videolar anlatamaz. Sadece yaşamak lazım. bu konu üzerine o günleri tekrardan hatırladım hatırası bile beni heyecanlandırdı.

truck123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mh Drift 125
    Alıntı barisblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz güzergah haritada ormanlık alan olarak görünen bölgeden mi gçiyor acaba? Biraz daha detay verirseniz birdahki sefere gitmek isterim o bölgeyede. Genelde doğa içerisinde ormanlık alanların olduğu bölgelerde seyehat etmek daha güzel benim için o yüzden sık sık İstanbul da Belgrad Ormanının olduğu tarafta geziyorum mükemmel bir his veriyor insana, tabi daha az trafik olmasını terci ederdim.

İstanbu' un avrupa yakasında bu şekilde güzel rotaları olan varsa paylaşsın önümüzdeki hafta iğneada ya gitmeyi planlıyorum tavsiyesi olan var mı?
    Haritalarda dutliman bulursaniz bandirma tarafinda ordan kursunlu sahil yollari var kenardan giden ordan dolasarak karacabeye cikiyosunuz kapidag kapadar olmasada yolun bi kismi ormanliktan geciyor bi kismi normal asvalt sahil koyleri var

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Birde bursa mustafakemalpasada su uctu selalesi var orayada gidebilirsiniz orada guzel
    barisblt bunu beğendi.

Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Alıntı truck123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haritalarda dutliman bulursaniz bandirma tarafinda ordan kursunlu sahil yollari var kenardan giden ordan dolasarak karacabeye cikiyosunuz kapidag kapadar olmasada yolun bi kismi ormanliktan geciyor bi kismi normal asvalt sahil koyleri var

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Birde bursa mustafakemalpasada su uctu selalesi var orayada gidebilirsiniz orada guzel
    Bilgi için teşkkürler, birdahaki sefere gideceğim bir rota kısmet olursa burada yine video paylaşırım.

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Yarımadayı komple mi dolandın. Ben bursa MT yi çok kez oraya götürdüm. Turhan köy yakınlarında manastır koyu var. Güzel bir sahili ve denizi var. Burada kamp kurarız sıklıkla. Listene burayı da ekle. Ayrıca mustafakemalpaşa'lıyım. Suuçtu şelalesini de listene ekle. Şelaleden inişte tümbüldek kaplıcaları var. Burayı da görmeden geçme. Kükürtlü sıcak suda ayak banyolarında ayaklarını dinlendir. Bursa ve civarlarında çok gezip görülecek yerler var.
    barisblt bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    MONDİAL 150 Z-ONE
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarımadayı komple mi dolandın. Ben bursa MT yi çok kez oraya götürdüm. Turhan köy yakınlarında manastır koyu var. Güzel bir sahili ve denizi var. Burada kamp kurarız sıklıkla. Listene burayı da ekle. Ayrıca mustafakemalpaşa'lıyım. Suuçtu şelalesini de listene ekle. Şelaleden inişte tümbüldek kaplıcaları var. Burayı da görmeden geçme. Kükürtlü sıcak suda ayak banyolarında ayaklarını dinlendir. Bursa ve civarlarında çok gezip görülecek yerler var.
    Evet bütün bir yarımadayı kıyı hizasından gezdim. Bu yazdıklarınızı okuyunca gezmemişim diyorum tabi bunlar zamanla öğrenilen yerler kim bilir ne güzelliklerin yanından geçip gidiyoruz ancak bu tür forumalarda paylaşım yapmamın nedenide zaten böyle gizli kalmış bölgeleri ortaya çıkartmak, öğrenmek ve bir sonraki planda rotaya eklemek.
    Benim hiç bilmediğim bir bölgeydi sadece yola çıktım ve gezdim bir araştırmam olmadı pek civarla ilgili buda ayrı bir heyecan katıyor gezilerime.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)