Regal Raptor DD 250E6-C Tanıtım Videosu
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bayramdan önce güzel bir motosiklet bulup eski 150 liliğimle takasa girdim ve 19.000 km de 2012 model parlak siyah daytona'ma kavuştum
tek demek istediğim motosiklete bindiğimi anladım saygılar herşey videoda
videoyu beğenmeyi unutmayın abone olmayan kaldımı :p :utangaç:
Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=W3Ni4JS1RIA
Ayrıca Egzoz videosuda var
Egzoz Videosu https://www.youtube.com/watch?v=BAOmNF2PzyE
Reklamlar
-
Güncelim Desteklerinizi bekliyorum!
-
hayırlı olsun, güzel motosiklet. Bu kadar sevmene sevindim açıkcası. Ne mutlu sana !
Egzos seside fena değil. Yalnız şu paralel silindir 250 lik çinlilerin hepsinin sesini uzaktan rölantideki 4 silindir ss sesi gibi algılıyorum. Hep Bir fake yiyorum caddelerde. :D
Egzosu açman iyi olmuş gibi sanki. Uzun yolda kafa şişirmiyorsa iyi.
Trafikte görünürlüğünü! artırır nede olsa sesten dolayı.
Sesi de güzelleşmiş bence. O 4 silindir rölanti sesi gitmiş biraz.
Kromlar çok fazla dikkat et artık, parlat dur
Hayırlı olsun kazasız belasız.
2 sorum var.
Önceki motosikletin nedir?
Hangi şehirdesin?
-
Çok güzel motor, kazasız, belasız hayırlı olsun
-
Benim brodwaydan fazla yakmış.😂 Tabi öncelikler değişir. Ama şekli çok hoş kazasız belasız binmen dileğiyle.
-
acestor adlı üyeden alıntı
Çok güzel motor, kazasız, belasız hayırlı olsun
Teşekkür ederim
bummerangg adlı üyeden alıntı
Benim brodwaydan fazla yakmış. Tabi öncelikler değişir. Ama şekli çok hoş kazasız belasız binmen dileğiyle.
biraz fazla yakıyor yarın komple bakıma götürüyorum
sey_47 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, güzel motosiklet. Bu kadar sevmene sevindim açıkcası. Ne mutlu sana !
Egzos seside fena değil. Yalnız şu paralel silindir 250 lik çinlilerin hepsinin sesini uzaktan rölantideki 4 silindir ss sesi gibi algılıyorum. Hep Bir fake yiyorum caddelerde. :D
Egzosu açman iyi olmuş gibi sanki. Uzun yolda kafa şişirmiyorsa iyi.
Trafikte görünürlüğünü! artırır nede olsa sesten dolayı.
Sesi de güzelleşmiş bence. O 4 silindir rölanti sesi gitmiş biraz.
Kromlar çok fazla dikkat et artık, parlat dur
Hayırlı olsun kazasız belasız.
2 sorum var.
Önceki motosikletin nedir?
Hangi şehirdesin?
Egzoz uzun yolda çok kafa şişirmiyor uzun yolda yaptığım hız 90 100 arası bundan sonrası beni korkutuyor
İstanbul Sarıyer
Önceki Motosikletim Regal Raptor 150E-2 Classic idi kanalıma göz atarsan videolarını bulursun
-
-
Motorun fazla yakıyor.Karbüratör ayarlarına baktır.Ben eski modelini kullanıyorum ve ortala 100 km de 3.5 lt.yi geçmedim.
-
yaptırdım herşeyi akşamda bi hava filtresini temizleyeçeğim
-
17 Temmuz 2016, 22:08
-
17 Temmuz 2016, 22:51
Dostum Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Ama motosiklete kapri, ve sarı spor ayakkabı ile binme. Chopper kullananların yazılmamış kuralları var diye biliyorum ben, bunlardan biride kılık kıyafet falan. Motosikletin çok güzel Maşallah 😀😀😀
-
18 Temmuz 2016, 09:57
Aspenda adlı üyeden alıntı
Dostum Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan. Ama motosiklete kapri, ve sarı spor ayakkabı ile binme. Chopper kullananların yazılmamış kuralları var diye biliyorum ben, bunlardan biride kılık kıyafet falan. Motosikletin çok güzel Maşallah
Amin dostum teşekkür ederim,yok zaten böyle binmiyorum ayağımı çok yaktım :D bu sadece tanıtım evimin 3 km uzağındayım hava 50 60 derecede olsa pantolon ile biniyorum :D
-
18 Temmuz 2016, 13:12
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. Ben de bugün ışıklarda beklerken yanımda beyazı vardı, iyice göz gezdirdim. Gayet hoşuma gitti ve kafa bulandırdı Naked'dan vazgeçip choppera mı yönelsem dedim :D
-
19 Temmuz 2016, 22:05
mkayan adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. Ben de bugün ışıklarda beklerken yanımda beyazı vardı, iyice göz gezdirdim. Gayet hoşuma gitti ve kafa bulandırdı
Naked'dan vazgeçip choppera mı yönelsem dedim :D
valla kamaştırıyor baya beyazı heleki
-
20 Temmuz 2016, 00:30
Hayırlı olsun bende çok gidip geldim 350 lik modeline ancak nasip olmadı Enduro ya yöneldim
-
20 Temmuz 2016, 23:51
nzm75 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun bende çok gidip geldim 350 lik modeline ancak nasip olmadı Enduro ya yöneldim
teşekkür ederim,250 lilik bile beni çok fazla tatmin ediyor
-
21 Temmuz 2016, 00:15
nasıl makina istediğiniz zaman çalışıyor mu ?
-
21 Temmuz 2016, 09:04
DKN adlı üyeden alıntı
nasıl makina istediğiniz zaman çalışıyor mu ?
istediğiniz zaman çalışıyor mu derken? tek marşta çalıştırıyorum motorumu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)