Almanyada yaşayan abimizin çektiği mükemmel inceleme. izlemeyen bin pişman
Almanyada yaşayan abimizin çektiği mükemmel inceleme. izlemeyen bin pişman
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
Amca katiksiz okuz. No offense
Ali Can abi çok komik bir insandır diğer videolarini izlemenizi öneririm.
ali can'ı ilk bende izlediğimde garipsemiş "yav böyle insanlarda varmı" diyip yargısız infaz etmiştim ancak birkaç videosunu meraktan izleyince aslında kendisinin doğal,özgürce davranan bir insan olduğu gördüm.Belki etrafımızdaki "en samimi" insandan daha samimi birisi diyebilirim.Özgürce hayatını yaşayıp bunu paylaşan keyifli bir insan.Kendisi bmw nin özel müşterilerinden olduğundan bmw nin hemen hemen tüm modellerini kullanmış birisi ve asıl işide uluslar arası tır şöförlüğü olan ilginç bir birisi.Anlattıkları şakayla karışık gerçek şeylerdir.Ben beğeniyorum şahsen arada stres atmak için bile izlenir bu adam
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Çok dikital var bu arabada...
Motorumuş ya bu araba sandım la
Süper olmuş
Alican reisin diğer videolarını mutlaka izleyin çok samimi bir insan
Cok samimi oldugu konusunda hemfikiriz. Ama insan oldugu noktasina yuzde yuz katilir miyim emin degilim
Motoru geçtim de Peugeot 106'yı gördünüz mü? Türkiye'de o kondisyonda bir tane bulamazsınız. Bizde iki yıllık araçlar bile ondan daha bozulmuş oluyor. Mal kıymeti bilmeyen milletiz vesselam...
alican abimiz için konu açmıştım, gopuk uçurtma için çektiği videolarda var http://www.motosiklet.net/forum/konu...rnek-vlog.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)