Oncelikle cok gecmis olsun, umarim bir an once kaza psikolosijisinden siyrilir, motosikletinizin kirilan,cizilen yerlerini onarirsiniz. Full ekipman gezdiginiz icin sizi tebrik ediyorum AMA ;
EN cok da bu kadar sakin ve medeni olmanizi takdir ettim. Forumdaki kolpacinolari gormekten icimin daraldigi su gunlerde insanliga olan umudum artti bir nebze
Inanin dustukten sonra ayaga kalktiginizda onunuze atlayan abiye saglam bir firca giydireceksiniz diye bekledim ama ayaga kalktiginizda bile cok sakindiniz. Umarim tum arac kullanicilari (iki veya dort teker) sizin gibi sogukkanli ve kendine hakim olabilecek olgunluga erisirler.
Gectigimiz cumartesi gunu yagis oldugu icin motosikleti almadim, otobus ile eve donerken sofore durak harici yerlerde inmek icin israr eden, mizmizlanan adamlari gorunce sinir oldum.
Bir tanesi trafik isiklarinda otobus durunca acik kapidan asagi indi (sag seritte isiga uzak bir yerde idi otobus) otobusun onunden yolu keserek karsiya kostu, o anda aradan gelen bir motosiklet olsaydi kesin carpmisti, ben de ayni kazayi yapabilirdim.
Tekrar gecmis olsun