Merhaba,
Yine bir araç sürücüsünün direksiyon başında telefonuyla oynarken ona küçük bir sürpriz yapayım dedim.
İyi Seyirler.
Merhaba,
Yine bir araç sürücüsünün direksiyon başında telefonuyla oynarken ona küçük bir sürpriz yapayım dedim.
İyi Seyirler.
Harikasiniz hocam
Olmamış. Telefon numarası istiyorsun. Sonra çekip gidiyorsun.
bu adam senden sonra gelen motorculara yol vermicek ve sebebi sensin. tebrikler.
Adam trafikte öylece bekliyor.. Ne yapabilir yani? Bende araç sürerken trafik olduğunda telefona bakıyorum zaman geçsin diye. Bunda yanlış olan ne? Sırf video konusu olsun diye adama laf atmışsınız gibime geldi.
Kafasına kamera takas herkes artistlik peşinde arkadaş.
Kendisi telefonuyla oynayamadığı için kıskanmış olsa gerek. Bence fazla öyle aralara giripte millete laf atma, birinin aracının altında kalırsın bir gün.
Ben butun gun trafikteyim, insan gercekten sıkılıyor, cogu zaman bir elimde telefon bir elimde sigara, dizlerimle direksiyonu tutuyorum. Surekli boyle gidiyorum. Normal birsey adamin yaptigi.
Bunu sadece trafikte degil, sag eline telefon monte olan her tipe yapmak lazim.
kac yıllık sürücüyüm hem araba hem motor, daha bikere telefonu elime almadım. oynayanlara baktığım zaman ya instegramdalar ya twittırda. oynar kendi arabası değil mi sanane diye düşünenler olucak belki ama dur kalk trafiğinde şimdiye kadar 4 defa tampona dokundular
arabasını durdurmuş, araba hareket halinde değil. İsterse yandan nargile çıkartır onu içer, araba hareket etmediği sürece tabi. Abartıyorsunuz, abartınca da ciddiyeti kaçıyor
Az silindir, çok iş
Bence gayet yerinde bir mesaj yoğun trafikte de olsanız o arkadaşın telefon kullanmaması gerekir ya bazen görüyorum trafik var adam telefona o kadar dalmış ki önünde trafik yürümüş gitmiş adam hala bekliyor yollardaki trafik araç fazlalığından ziyade bu tarz insanlar yüzünden kilit oluyor zaten herkes yolunda gitmeyi bilse böyle trafik olmaz ben motorcu arkadaşı tebrik ediyorum bu konuda
Arkadaşlar siz çıldırmışsınız adama araya girme kamyon altında kalırsın yada normal bişey falan ne demek ya? Adam trafik derdinden kurtulmak için motosiklet kullanıyor siz ona dikkat etmek zorundasınız bi zahmet instagramınıza tweetlerinize inince bakın sizin 1 saniye telefona dalmanız yüzünden yanınızdan geçen motorcuyu öbür şeritteki kamyonun altına sokup öldürebilirsiniz,gerçi bu kafalarla hiç sanmıyorum bundan rahatsız olacağınızı da neyse
Trafik kurallarını öğren ilk.
Motosikletler trafikte bir araba gibi kabul edilir ve aynı kurallara uymak zorundadır. Yani iki şerit arasında ilerlemek/araç geçmek kesinlikle yasaktır. Ehliyet alırken öğretmediler galiba?
He diyeceksiniz trafik var, sıkışık zaten çok yavaş ilerleniyor, o yüzden bence sıkıntı yok. İşte aynı sebepten ötürü arabayı kullanan şahıs da telefonuna bakabilir. Hiç bir sıkıntı yok.
Binlerce Euro'luk Kawasaki almakla olmuyor bu iş. Bir gün denk gelirsen delinin tekine üzerine çıkacak haberin yok. Altında ki motosiklet kaç para olursa olsun biteceğin yer hastahane yatağı, ona göre laf at millete.
Yazık amcam da ne yapcan ki demiş..
O dediğiniz medeni ülkelerde oluyor.burada tek şeridi kaptan motorun arkasından çekilsene kenara sen motorcusun diyip üzerine araba sürüyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)