Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Birinin Bunu Yapması Gerekiyordu (Arabacıdan Telefon Numarası İsteme)

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba,
    Yine bir araç sürücüsünün direksiyon başında telefonuyla oynarken ona küçük bir sürpriz yapayım dedim.
    İyi Seyirler.

Yolcu0, tommygun, egemen0zturk ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Harikasiniz hocam

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Olmamış. Telefon numarası istiyorsun. Sonra çekip gidiyorsun.
    07mehmet07 bunu beğendi.

bu adam senden sonra gelen motorculara yol vermicek ve sebebi sensin. tebrikler.
    ^adm^, fatih545 ve Fr.Sante bunu beğendiler.

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Adam trafikte öylece bekliyor.. Ne yapabilir yani? Bende araç sürerken trafik olduğunda telefona bakıyorum zaman geçsin diye. Bunda yanlış olan ne? Sırf video konusu olsun diye adama laf atmışsınız gibime geldi.
    larnon bunu beğendi.

bulut59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha x-city
    Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu adam senden sonra gelen motorculara yol vermicek ve sebebi sensin. tebrikler.
    belki de artık bir motorcu gorunce telefonu yerine yola bakması gerektiğini hatırlayacak.

bu arada tebrikler dostum dayının soruyu anladıktan sonraki surat ifadesi super. tam capslik olmus sonunda bi de optum bye deseydin tam bomba olurdu

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı fatih545 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam trafikte öylece bekliyor.. Ne yapabilir yani? Bende araç sürerken trafik olduğunda telefona bakıyorum zaman geçsin diye. Bunda yanlış olan ne? Sırf video konusu olsun diye adama laf atmışsınız gibime geldi.
    Telefon numarasini istedigin adam bulundu

Alıntı fatih545 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bide normalmiş gibi yazılan yazıya bakıyorum da burası türkiye malesef.

volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    Kafasına kamera takas herkes artistlik peşinde arkadaş.

Kendisi telefonuyla oynayamadığı için kıskanmış olsa gerek. Bence fazla öyle aralara giripte millete laf atma, birinin aracının altında kalırsın bir gün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben butun gun trafikteyim, insan gercekten sıkılıyor, cogu zaman bir elimde telefon bir elimde sigara, dizlerimle direksiyonu tutuyorum. Surekli boyle gidiyorum. Normal birsey adamin yaptigi.

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Bunu sadece trafikte degil, sag eline telefon monte olan her tipe yapmak lazim.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kac yıllık sürücüyüm hem araba hem motor, daha bikere telefonu elime almadım. oynayanlara baktığım zaman ya instegramdalar ya twittırda. oynar kendi arabası değil mi sanane diye düşünenler olucak belki ama dur kalk trafiğinde şimdiye kadar 4 defa tampona dokundular

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arabasını durdurmuş, araba hareket halinde değil. İsterse yandan nargile çıkartır onu içer, araba hareket etmediği sürece tabi. Abartıyorsunuz, abartınca da ciddiyeti kaçıyor
    Az silindir, çok iş

macremmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence gayet yerinde bir mesaj yoğun trafikte de olsanız o arkadaşın telefon kullanmaması gerekir ya bazen görüyorum trafik var adam telefona o kadar dalmış ki önünde trafik yürümüş gitmiş adam hala bekliyor yollardaki trafik araç fazlalığından ziyade bu tarz insanlar yüzünden kilit oluyor zaten herkes yolunda gitmeyi bilse böyle trafik olmaz ben motorcu arkadaşı tebrik ediyorum bu konuda

Arkadaşlar siz çıldırmışsınız adama araya girme kamyon altında kalırsın yada normal bişey falan ne demek ya? Adam trafik derdinden kurtulmak için motosiklet kullanıyor siz ona dikkat etmek zorundasınız bi zahmet instagramınıza tweetlerinize inince bakın sizin 1 saniye telefona dalmanız yüzünden yanınızdan geçen motorcuyu öbür şeritteki kamyonun altına sokup öldürebilirsiniz,gerçi bu kafalarla hiç sanmıyorum bundan rahatsız olacağınızı da neyse

Alıntı ivan bebek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar siz çıldırmışsınız adama araya girme kamyon altında kalırsın yada normal bişey falan ne demek ya? Adam trafik derdinden kurtulmak için motosiklet kullanıyor siz ona dikkat etmek zorundasınız bi zahmet instagramınıza tweetlerinize inince bakın sizin 1 saniye telefona dalmanız yüzünden yanınızdan geçen motorcuyu öbür şeritteki kamyonun altına sokup öldürebilirsiniz,gerçi bu kafalarla hiç sanmıyorum bundan rahatsız olacağınızı da neyse
    Trafik kurallarını öğren ilk.

Motosikletler trafikte bir araba gibi kabul edilir ve aynı kurallara uymak zorundadır. Yani iki şerit arasında ilerlemek/araç geçmek kesinlikle yasaktır. Ehliyet alırken öğretmediler galiba?

He diyeceksiniz trafik var, sıkışık zaten çok yavaş ilerleniyor, o yüzden bence sıkıntı yok. İşte aynı sebepten ötürü arabayı kullanan şahıs da telefonuna bakabilir. Hiç bir sıkıntı yok.

Binlerce Euro'luk Kawasaki almakla olmuyor bu iş. Bir gün denk gelirsen delinin tekine üzerine çıkacak haberin yok. Altında ki motosiklet kaç para olursa olsun biteceğin yer hastahane yatağı, ona göre laf at millete.

Motosikleti
    F850 Gs
    Yazık amcam da ne yapcan ki demiş..

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25

O dediğiniz medeni ülkelerde oluyor.burada tek şeridi kaptan motorun arkasından çekilsene kenara sen motorcusun diyip üzerine araba sürüyorlar

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)