Daha iyi fren yapmak istermisin ? Biz 100 km hız ile yaptık, çektik ve anlattık...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Konu açmadan video eklemesinide bir ögrensek
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Konu açmadan video eklemesinide bir ögrensek
Yardımınız için teşekkürler...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
Video ve anlatım için tşkler
-
Gelmiş Geçmiş en iyi fren videosu, teşekkürler başta hocalara sonra size
-
Motosiklet Eğitmeni
Dün gece film seyretmeye niyetlendim hatta filmi açtım.
Bir bardak damıtılıp meşe fıçılarda bekletilmiş arpa suyu çekti canım.
Bardağımı doldurmaya kalkmadan MT'ye bir bakayım dedim.
Sonra filmden vaz geçip videoyu seyrettim.
2 bardak devirmişim seyrederken bu kadar uzun video mu olur?
Videoya olan aşırı ilgi ayrıca gözlerimi yaşarttı.
Bizim ahali habire sorar bunları ama cevabı dinlemeye zahmet etmiyorlar görüldüğü gibi.
Video genel olarak güzel olmuş. Yalnız o çırıl çıplak motor kullanan kızların olduğu bölümü sansürleseydiniz iyi olurdu. Tamam nefes kesecek kadar güzel hatunlar ama her yerleri meydanda.
Arkadaşlar seyredince bana hak vereceklerdir.
Neyse ben bir kere daha seyredip pekiştireyim şu fren işini.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
video eklemeyi öğreneceğimize biraz saygılı olmayı öğrensek... Okan Sinan Bey motosiklet eğitmeni ve ücretsiz olarak böyle bir video yayınlıyor biz cehaletimizden kurtulalım diye. Teşekkürler hocam.
-
harika olmuş emeğinize yüreğinize sağlık
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
video eklemeyi öğreneceğimize biraz saygılı olmayı öğrensek... Okan Sinan Bey motosiklet eğitmeni ve ücretsiz olarak böyle bir video yayınlıyor biz cehaletimizden kurtulalım diye. Teşekkürler hocam.
Ben küçüklerime bile asla saygısızlık etmem saygısızlık ettigimide sanmıyorum.
Saygısızca bir kelimede cümlede kullandığımı sanmıyorum.
yaşınız kaç olursa olsun elinizin altında olan bir şeyi bilmemek kötü değildir imkan olupta öğrenmemek kötüdür
senide cehaletinden dolayı es geçiyorum
cehalette iyi bir şey değildir kelimelerin cümlelerin ne anlama geldiğini ve kullanılan kelimelerde ne anlatılmak istendiğini iyi anlamak lazım.
güzel ve öğretici bir video olduğunuda yazmadan geçmeyim
-
yaşınız kaç olursa olsun elinizin altında olan bir şeyi bilmemek kötü değildir imkan olupta öğrenmemek kötüdür
cehalette iyi bir şey değildir kelimelerin cümlelerin ne anlama geldiğini ve kullanılan kelimelerde ne anlatılmak istendiğini iyi anlamak lazım.
Şimdi sizin tarzınızla yazacağım nasıl anlayacaksınız bakalım:
"yorum yapmadan nasıl yapacağımızı da bir öğrensek" nasıl güzel mi ?
-
Sevgili Fatih,
Kontrol etseydin düzenli olarak foruma video ekleyebildiğimi görebilirdin.Konu açıldığında sebebini bilmediğim teknik bir problemden dolayı mesaj yukarıdaki gibi açıldı ve düzeltilemedi. Acele edip yazdığın cümle talihsiz olmuş. Yinede yardımın için teşekkürler.
Sevgilerimle
-
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili Fatih,
Kontrol etseydin düzenli olarak foruma video ekleyebildiğimi görebilirdin.Konu açıldığında sebebini bilmediğim teknik bir problemden dolayı mesaj yukarıdaki gibi açıldı ve düzeltilemedi. Acele edip yazdığın cümle talihsiz olmuş. Yinede yardımın için teşekkürler.
Sevgilerimle
Okan bey size saygısızlık yaptığımı düşünüyorsanız affola asla öyle bir şey düşünmedim
benimki sadece ufak bir serzeniş.
Ne demişler su küçüğün söz büyüğün=)
Videolarınızın devamını bekleriz. anlayışınız için teşekkürler
-
COQ adlı üyeden alıntı
Video genel olarak güzel olmuş. Yalnız o çırıl çıplak motor kullanan kızların olduğu bölümü sansürleseydiniz iyi olurdu. Tamam nefes kesecek kadar güzel hatunlar ama her yerleri meydanda.
Arkadaşlar seyredince bana hak vereceklerdir.
Hocam süre uzayınca ilgi dağılmasın diye araya parça attık mecburen :p :p :p
-
Çok faydalı bir anlatım, çok teşekkürler...
-
vay anasını doğuştan motorcuymuşum.farkında olmadan japon tekniğini kullanıyormuşum bence daha mantıklı gibi
-
burak burk adlı üyeden alıntı
vay anasını doğuştan motorcuymuşum.farkında olmadan japon tekniğini kullanıyormuşum
bence daha mantıklı gibi
Öyle ise ne mutlu size. Bundan sonra yapmanız gereken; ilgili tekniği bol bol çalışmak ve günlük kullanımda daima kullanarak kas hafızanıza yerleştirmek.
-
iki parmak, kısa manet kullanıyorum, 4 parmak zorlamama rağmen 25 yıllık bisiklet alışkanlığından dolayı bir türlü beceremedim. 4 Parmak ile ciddi anlamda tedirgin oluyorum. Bu durumda ne yapmalı, zorlamaya devam etmeli mi yoksa 2 parmak mı kullanmalı ?
-
Okan Hocam,
Aslında uzun süredir merak ettiğim bir soru var. Youtube'da video altına soracaktım ama burası daha doğru olur gibi geldi.
Getek kendi çalışmalarımızda gerekse eğitimlerde "panik fren" ya da "acil fren" veya her ne diyorsak, bunların tamamı aslında "planlamalı fren" olmuyor mu? "Şimdi şuraya git, bu tarafa 100 km hızla gelirken aniden fren yap" dediğimiz öğrenci "şimdi ani fren yapacağım" diye planlayarak geliyor zaten. Bu yüzden gerçek hayatta ilk tehlikede motosiklet kafamıza geçiyor. Hiç ani frene zorladığınız bir öğrenci oldu mu? Tehlikeye sokarak, habersiz olduğu bir anda frenlemeye zorlayarak, gerekirse düşürerek? Bundan çok mu korkarsınız? Amacımız kas hafızası otursun diye, doğru tekniğe alışsın diye defalarca tekrar ettirmek mi? Bu işe yarıyor mu? Yoksa panik fren yaptıracağımız öğrenciye "bir musibet bin nasihattan iyidir" tekniği uygulayıp hiç beklemediği anda önüne koşarak ya da bir şeyle korkutarak fren mi yaptırmalıyız hata yapması pahasına? Motosiklette bunu hiç denemedim ama araba kullanmayı öğretirken öğrencinin hatalarını görmesi açısından çok faydasını gördüm. Bunu güvenli bir şekilde motosiklet eğitimine aktaramaz mıyız?
-
Ilk fırsatta izleyeceğim. Emeğinize sağlık
-
bi arkadaşıma ön tekerleği kaydırıp düştüğüm videoyu izlettiğimde motor freni diye diretiyordu ne söylediysem söyliyim tutturmuştu motor frenide motor freni. vitesi 1 tık aşağı çekip frenlere abanacaksın diyordu bu ne kadar doğru ? videoda vitese dokunulmayacak demişsiniz genede sormak istedim teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)