Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kaza geliyorum demiyor...

Motovento
    REKLAM ALANI
    hiramabif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm duke 200
    araba şerit değil , yol değiştiriyor !! o hızla frenliyerek duramazdım ... hızımı arttırıken anlık bir durum....
    sabah yola duş alıp çıkdım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Eklenti desteklenmiyor demekte, herne ise, geçmiş olsunlar.
    SürücüMen bunu beğendi.

Motosikleti
    ktm duke 200
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eklenti desteklenmiyor demekte, herne ise, geçmiş olsunlar.
    araba şerit değil , yol değiştiriyor !! o hızla frenliyerek duramazdım ... hızımı arttırıken anlık bir durum....
    sabah yola duş alıp çıkdım .

saolasın . düzelttim hocam

Motosikleti
    Ducati streetfighter 848
    Hocam dün Antalya dan geldim sürekli yaşadım bu durumları artçım acemi olunca eğitim maksatlı motor veremedim bile şu sıralar tabiri caizse araba sürücüleri azdı.

Motosikleti
    ktm duke 200
    benim altımda araba olsaydı kesin çarpmışdım ... hocam eğitim vericeksen önce boş alanda , sonra sokaklarda - caddelerde -anayollar olarak vermen daha iyi olur. araba ehliyetinin , her gaza basıp sürene verilmemeleri lazımdı , bu gibi durumlar birazda düşüğnceli kişilere göre en azından aynaya bakabilirdi. anayola son anda kırmayıp 500 metre ileridende anayola geçiş vardı...

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Araba hatali..anormal bisey yapiyosan yani serit degistirmek, ana yola cikmak gibi aynalarini falan iyi kontrol edip oyle yapicaksin.bence motoru gordu ya dursun dedi yada sagdan soldan biyerden kacsin dedi umursamadi.aklima bu geliyor.eger kontrol etmediyse suruculerin cogunun durumu bu dikkat etmek bize dusuyor.
    hiramabif bunu beğendi.

Motosikleti
    dealim daystar 250
    sapaklar ve kavşaklar bizler için çok tehlikeli olduğundan aşırı dikkat gerektirir, korna ile de çevreyi uyandırmak lazım , arabanın görüş açısında bence değilsin , araç sürücüleri dalıp birden manevrada yapabiliyor, bu durumda sen haklısın serzenişte bulunmakta ama şu devir de haklı olmanın da önemi olmuyor.Kendimizi yine kendimiz koruyacağız.
    hiramabif ve MotorKafa bunu beğendiler.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    2 ay sonra istanbul cigirindan cikacak ooo karimi lan oo diye saga sola bakinan abazanlar sahneyi alacaklar dikkatli olmak lazim gecmis olsun
    hiramabif bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Araba sürücüsü kesinlikle hatalı ancak solundan geçmek yerine çok önceden gaz kesip arkasından devam edebilirdiniz.
    Videoyu izleyince adamın oraya geçeceği çok önceden anlaşılıyor.
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    ktm duke 200
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba sürücüsü kesinlikle hatalı ancak solundan geçmek yerine çok önceden gaz kesip arkasından devam edebilirdiniz.
    Videoyu izleyince adamın oraya geçeceği çok önceden anlaşılıyor.
    hocam şöyle antılıyım , dikkatli izlersen hızım 107 görünüyor hız arttırarak gidiyordum , araba ise 20km hızı var yok, en sağ şeritten sol şeride sonrada benim önüme geçiyor. yavaşlıyıp arkasında kalmamda çok zordu . o an ön fren arka fren , sağdaki boşluğa girip kornaya basmam bir kaç saniyelik bir durum . neyseki verilecek sadakamız varmış .bana göre en büyük hatam biraz hızlı gitmemdi...

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı hiramabif adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam şöyle antılıyım , dikkatli izlersen hızım 107 görünüyor hız arttırarak gidiyordum , araba ise 20km hızı var yok, en sağ şeritten sol şeride sonrada benim önüme geçiyor. yavaşlıyıp arkasında kalmamda çok zordu . o an ön fren arka fren , sağdaki boşluğa girip kornaya basmam bir kaç saniyelik bir durum . neyseki verilecek sadakamız varmış .bana göre en büyük hatam biraz hızlı gitmemdi...

Eh o zaman diyecek pek bişey kalmamış. Yan yolda 107 km/h sürat
    memer bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    sanırım motoru yatırmaktan korktun aracınızda ABS varmı olsa sanırım ön arka dayanıcaktınız ?
    videoyu izleyene kadar kaza oldu sandım lütfen daha yavaş bir daha daha yavaş hep daha yavaş sürelim,
    kaza yaşansaydı 8 de 2 size kontrolsuz çıkmadan araca 8 de 6 vereceklerdi sanırım
    Tırnağınız kırılsa ezilse değermi ? lütfen yavaş sürün
    memer bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    motosiklet hatalı,o ne hız öyle arkadaş adam senin şeridine girmiş zaten 50 mt geridesin hala gazı kapatmadan araya dalıyorsun...
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    ktm duke 200
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet hatalı,o ne hız öyle arkadaş adam senin şeridine girmiş zaten 50 mt geridesin hala gazı kapatmadan araya dalıyorsun...
    videoyu tekrardan izleyip bakdım gösterge 107km hızlanarak gidiyordum , anlık bir durum , 1-2 saniye içinde ne kadar yavaşlıyabilirim . ayna denen bi şey var , aynaya bakmamış yada beni görememiş. kornaya basarak arkama dönüp bakarken arabada 4 kişi gördüm . sanırım kalabalık olmasından şöföründe dikkati dağınıktı... araba ile aramızda yaklaşık 90km hız farkı var ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım motoru yatırmaktan korktun aracınızda ABS varmı olsa sanırım ön arka dayanıcaktınız ?
    videoyu izleyene kadar kaza oldu sandım lütfen daha yavaş bir daha daha yavaş hep daha yavaş sürelim,
    kaza yaşansaydı 8 de 2 size kontrolsuz çıkmadan araca 8 de 6 vereceklerdi sanırım
    Tırnağınız kırılsa ezilse değermi ? lütfen yavaş sürün
    motorda abs var ,ön arka basdım ama o duvara çarpıcakmış gibi hissettim ve hafif sola kayıp yanından geçdim .benimde beklemediğim bir durumdu arabanın en sağ şeritten sola , sonrada önüme kırması , anlık bir durumdu . hız biraz fazlaydı göstergeye bakdıgımda 107 görünüyordu ,yaklaşık aramızda 90km hız farkı vardı . ama o kadar yoğun trafik yoktu o yüzden hızlıydım .... böyle bir anlık durumda motoru yatırmam zor olurdu . hani virajda olsa yatırıp motoru bırakırdım ama dediğim gib aramızda yaklaşık 90km hız farkı vardı..
    memer bunu beğendi.

Erdost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZONTES 350 T2
    Çok geç kalıyorsun hamle yapmak için.O aracın yola çıkarken sola atayacağı belli.Gazı bırakıp frene geçmen lazımdı.

İkincisi niye o kadar hızlı gidiyorsun o yolda.Bu sefer şanslı günündesin adam direk yola atlayabilir sende uçuşa geçerdin.

Bu bir uyarı senin için.Umarım alman gereken dersi almışsındır.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    [QUOTE=hiramabif;3896781].........107 km hızlanarak gidiyordum....... 1-2 saniye içinde ne kadar yavaşlıyabilirim..........[COLOR="Silver"]

kardeşim 1. hata senin daralan yolda bu hızda seyir yapman ve hata hatayı doğuruyor...

adam aynaya baksa bile büyük ihtimal seni hiç görmemiştir,gelen yok diye dalmış şerite...

neden sürekli motosikletleri farkedin diye yırtınıyoruz çünkü bizi göremiyorlar,şaka değil gerçekten görünmüyoruz onların algısında biz yokuz trafikde..bu sebeple hayatta kalmak için bunu aklından çıkarmadan sürmelisin..

o yolda hız sınırı 50 km dir hadi sen 60-70 le git 30-40 metrede rahatlıkla durursun ve şehir içi gayet emniyetli bir mesafedir ama sen 107 km ile araya girmeye çalışıyorsun adam seni son anda farketti ve biraz sağa kaçtı yoksa Allah göstermesin o hızla patates olmuşdun...

çık otobanda yolu boş gördünmü yapıştır ama şehir içi hele daralan katılımlı kavşak gibi yerlerde max konsantrasyonda sürmelisin sağlıcakla kal..

Motosikleti
    ktm duke 200
    Alıntı Erdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geç kalıyorsun hamle yapmak için.O aracın yola çıkarken sola atayacağı belli.Gazı bırakıp frene geçmen lazımdı.

İkincisi niye o kadar hızlı gidiyorsun o yolda.Bu sefer şanslı günündesin adam direk yola atlayabilir sende uçuşa geçerdin.

Bu bir uyarı senin için.Umarım alman gereken dersi almışsındır.
    çok dedeğin ne kadar geçikmişimki ,1-2 saniye ? göstergede 107km hızlanarak gidiyordum , araba 10km aramızda 97km hız fakı var .. anlık durum frenlere basıp sağdaki boşluğa kaymam. kornaya basıp arkama bakmam ,bu arada arabada 4 kişi vardı yoksa kenara çekicekdim ,sonrası allah kerim ., dikkatli izlediysen araba en sağ şeritten sola ,sonrada önüme geçiyor. biraz hızlıydım çünkü akıcı bir trafik vardı ama daha yavaş olabilirdim .bunun üzerine 150km yol yapdım , aslında hızlı gitmemin sebebide yolumun uzun olmasıydı.
    aslında benim için değil herkes için uyarı , hepimizin dikkat etmesi lazım . videodan izliyip atıp tutup sallıyarak konuşmak kolay oluyor , nede olsa konuşmak bedava .anı yaşamak farklı..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Adam sinyal yaksa, kafasını camdan çıkarıp baksa bile yine arabada hata bulursun. O araba yola çıkar trafik kurallarına göre hiçbir engel yok. Senin yavaş gitmen gerekiyor.
    IRau bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorkafa doğru yazmış. ayrıca soğukkanlı değilsin ama hızlı gidiyosun

Geliyorum demiş de pek oralı olan olmamış.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler