Otoparkın yapmış olduğu Bajaj Qute incelemesi.
https://www.youtube.com/watch?v=_vD5KRM-WNE
Otoparkın yapmış olduğu Bajaj Qute incelemesi.
https://www.youtube.com/watch?v=_vD5KRM-WNE
İzlerken defalarca gülmekten yarılmama yol açan test sürüşü. Daha önce test edenlere göre daha gerçekçi yorumlar yapmış. 10 bin lira olsa bence de iyi olurdu ama 200cc scooter motorlu ATV'nin 8 bin lira olduğu bir piyasada böyle bir aracı 10 bin liraya asla satmazlar. O zaman da işte bu aracı kimse almaz anca bi tur test eder.
otomatik şanzuman çıksa ben alırım
hahaaa tam komedi olmuş şimdiye kadar kullanmadığı araba kalmadı bu arkadaşımızın ama kullandığı en keyifli araba bu olmuş bence sürekli istemsiz yüzü gülmüş benim de küçüklükten beri hayalim yol lastikli bir traktör kullanmaktı gündelik olarak ama o olamıyacağı için bu olabilirdi fakat çok para yau bu arada küçükken atari salonlarında oynadığımız platform şeklindeki araba yarışı oyunlarında hiçbir zaman kolu çalışmayan vitese benziyo vitesi
İyi hoşta dört tekerli triportöre 16.000 TL NİYE
16.000 tl ne alınır bakalım
Hayalinizi genişletin kimse 13 beygire 16.000 TL ödemez
Zaten 17 bine numunelik satıyorlar muhtemelen ben daha eskişehirde kullanan görmedim. 10 bine olsa şehir içinde kullanmalık alınır ama o paraya imkansız.
Vergiler olmasa cok tutabilicek "motosiklet" fakat 16 bin liraya olmaz
16, 17bin lira. Cam, merkezi kilit ve kalorifer eklenirse 19bine yakin fiyatlardan bahsediliyor. Cok sacma fiyatlar, millet cildirmis
Bunun Hindistan satış fiyatı Pulsar RS 200 ile aynı. Bu durumda madem ki kağıt üzerinde bu bir motosiklet, fiyatının da RS 200 kadar olması gerekir. 16800 TL'ye hiç satmamak mı yoksa 11000 TL'ye 500 tane satmak mı daha kârlı ? Fiyatı 11000 Tl olup bir de normal camları olsa peynir ekmek gibi satar. Şu haliyle satılsa zaten hırsızların gözdesi olur.
Ben sahsen bu araci pek alinasi bulmuyorum fuarda detaylica inceleme firsatida buldum aracin ici zaten fabrikadan ciktigi gibi ciplak haliyle mesela normal aracin icine bindiginiz de ne gorursunuz kaporta namina bisey goremezsiniz dimi sagda solda dosemeler olur tavanda falan doseme olur bu direk kaporta ve videoda arkadasin bahsettigi gibi koltuklar bildigin sandalye konu eger maliyetse bu araci 1000 lira daha fazlasina sat gerekirse ama iceriye bi doseme yaptir arkadas ya basitinden bi koltuk koy birde merak ediyorum bunu euroncap testi falan varmi oluyormu yani
Bajaj bu aracı Türkiye'ye getirmemeliydi diye düşünüyorum. Kendi ülkesinde modern görünümlü bir araç olarak görülebilir ancak ülkemizde resimlerini gösterdiğim bu aracın insanlar tarafından dalga geçildiğini gördüm. Kimilerine göre marketlerdeki arabalı sepetlere kimilerine göre oyuncağa benziyor. Her neyse. 2012 yılında yine Hindistan'da Tata, Nano isimli araç üreterek otomobil alamayan kalabalık aileleri hedef aldı. Bunun içinde yapabileceği en ucuz aracı yaptı. Haberlerde görmüşüzdür "Dünyanın en ucuz arabası 2500 dolar" diye. Ufak tefek değişimler yapıp otomatik vites seçeneği eklendi ve piyasaya GENX modeli ile sunuldu. Ben bu aracı Qute den daha çok beğendim. Aklıma Bajaj neden bu aracı veya buna benzer bir aracı getirmiyor diye sorular soruyorum. Tipide güzel gerçekten bir otomobile benziyor oyuncağa değil. Bence Bajaj Qute satışını durdurup Nano ya benzer bir araç getirmeli.
https://www.google.com.tr/search?q=t...iw=360&bih=563
https://youtu.be/mfb-dzOVx7w
Fiyatıda uygun olursa bu aracın ülkemizde tutulacağına inanıyorum.
O kirmizi arabayi getirseler 30-35 fiyat cekerler heralde asdfasdga
Bu otomobil yukarıda söylendiği gibi RS200 ABS pulsarla aynı fiyat ve Yüzde 08 motosiklet ötv si ile geliyor yani bu aracı RS pulsar gibi 11-11.5 fiyatlandırmak mümkün. Ama sanıldığının aksine kuralkanın amacı araçtan fahiş kar etek değil. Suya sabuna dokunmadan bajaj tantanası raklamı yapmak.
11500 tl bu aracı büyük şehirlerde bakkala,markete, sahile inmek içi mangal yapmak için hatta okulda karizma yapmak için alacak çok öğrenci var. Bakın büyük şehir diyorum! yazlığı saymıyorum bile. PCX olmuş 10 bin tl. Bu aracın 11.500 e yılda 1000 adetten fazla hatta pulsar 200 ns ten bile çok satacağını biliyor kuralkan
Araba pazarı büyük. Motor ehliyeti ve kask mont masrafıda yok 1000-1500 tl. Yani bir Pulsar 200ns in hitap ettiği kitlenin belki 40-50 katına hitap ediyor. Ama bu araç bu fiyata satıldığı anda en ucuz 45 bin olmuş fiat, reno, hyundai, dacia gibi Otomobil markaları lobisi ayaklanır.
Kabul edin bu araç şehir içinde hınca hınç dolu belediye otobüslerinden, o cehennnemden, geliş gidiş ki sefer 20-20 40 dk dikildiğin otobüs duraklarından çok daha cazip.
O yüzden 11.500 e satılmıyor. Kuralkan otomobil mafyasına(malesef öyle) dokunmadan kuru gürültü kendi motosiklet markası Bajaj ın adı konuşulsun diye getirdi ki çok iyi de reklam yapıyor.
Bakın 20 yaşında çoğu rektifiye isteyen lpg lerle 100-150 bin km yapmış toplam km si 250 bin olmuş baskı balata, tiriger, disk balata lastik, en az alınca 3-4 bin harcasan bile düzgün yüremeyecek araçlara 15-20 bin istiyorlar.
Sıfır araç satıcları durumdan son derece memnun kimseye çomak sokturmazlar.
MT'den inzell (Motorumla.NET), Bajaj Qute ile gezmeye başlamış.
https://www.facebook.com/motorumlaNE...902206/?type=3
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)